Durum bu bencede,ben yakın fotoğrafları seviyorum,geneli sevdiğim gibi,fotoğraf altlarına yazı yazılmasınıda,gezilerde araçların gözükmesinide,özellikle araç içinden çekilirken torpidonun biraz çıkmasınıda(bana göre dinamizim katıyor olayın içinde gibi hissediyorum kendimi) yani Bartek le taban tabana zıtız ama biz Bartek le çok iyi anlaşırız.Yani güzellikleri paylamayı severiz.
Ben bazen yönetim de okadar önmli şeyleri kaçırırım ki artık bana özelden mesaj atmak zorunda kalırlar,Enver dede taşın üstüne çıksa ona yazmayı severim ama diğer arkadaş fizana gitmiştir ona tek kelime yazmam o anki düşünceme göre istersem yazarım, istersem yazmam,zaten bende aynısını baklerim.Ben takip yazanlara ifrit olurum ama bu o arkadaşın tarzı ne yapayım yokmu sayayım,okumuş beğenmiş ve takip yazmış yada nokta koymuş bana göre güzel gezi dese bile yeterli ama o takip yazmış arada ki fark bir kelime
,ben sürekli olamasam da, biraz rahat olmak lazım (bana göre ''YAVAŞ'' )derim, beş benzemez değil yüz benzemez var aramızda.