Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 769,158

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Yücel,Fatih hayırlı olsun....Hadi bir donatın su aleti.....Serdar'ın ladası güzeldi ..onun gibi yapın
Allak kaza bela vermeden,hep beraber gezme dileği ile..

Çok Pause da kaldık arkadaşlar....Bayram sonrası inşallah bol bol gezeriz...Yağmurlarla inşallah
Her derde deva...Hem susuzluk olmaz hem kuraklık

Evet arkadaşlar off-road bumudur?

http://www.youtube.com/watch?v=mi8SlYGt0YM

Ya da bu? Bir zamanlar benim Wagoneer'in tıpkısının aynısı idi...

http://www.youtube.com/watch?v=6_BSSBC4-7A

Hoşbulduk.Bayramda yada sonrası gezi proğramı varsa katılmak isterim.Aracım Discovery 1997 ES

orkun kardeşim senin sıkı bir cj hayranı olduğunu olduğunu gördüm.cj hakkında yazdıklarının altına imzamı atarım.senin gibi birkaç cj sever kaldı umarım yakında tanışırız .sitedeki forum çok akıcı ve daha çok güzel şeylerin olacağı belli. mustafa abidende hakkınızda gezi bilgileri aldım umarım beraber sıkı off road anılarımız olur şimdiden merakla bekliyorum.......

korhan abı; butun dusuncelerinde senı haklı buluyorum. bahsettiğin bu konular bazı zamanlarda konusuldu.bunlar bılınen bır gercek ama değişen birsey yok. gerçi benım senınle aynı dusuncelerde olmamın bı faydası olacağınıda sanmıyorum ama haklısın buna gonulden ınanıyorum.

imza: aracı olup ama arazi aracı(uygun aracı) olmayan offroad gonullusu.

Sevgili Forumdaşlar

Birçoğunuz istanbuldasınız ve arada gezilerde vs biraraya geldiğinizden kişisel ilişkilerin doğası gereği özel temaslarda problemler yaşanmış olabilir. Ancak, kişilerle olan problemlerinizi kişilerle halletmeniz, umuma teşmil etmemeniz, ima yoluyla bir çok kişinin üzerine alınacağı şekilde herkesin okuyacağı bir ortama yazı yazmamanız gerektiği genel forum mantığı gereğidir.

Özellikle teknik konularda bayağı bilgi edindiğim forumla ilgili sorunu olan varsa yöneticiler orada,
beğenmeyen varsa kimseyi bu adrese girsin diye dövmüyorlar sanırım
yönetici olmak ya da olmamak neden bu kadar önemli anlamış değilim

saygılarımla