KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Dün, akşam saatlerinde konuştuğum Suat abinin ( Suat KABAL ) herkese çok çok selamı var. İnternetinde sorun olduğu için siteye giremediğini ve herkesi çok ama çok özlediğini iletmemi istedi.. Bu arada, CJ bomba gibi etaplara dönecek en kısa zamanda
Biz de seni özledik Suat abim....
Abiler saolun,lakin bu alışkanlık haline geldi sorun araçta deyil bende,yani rahat durursam bişey olucağı yok ama dedimya dört lastiği yerden kesmek bende alışkanlık oldu.Ondan sonra düşüşte iniş takımları açılmayınca doğru servise..Bu arada çok fazla bişeyde yoktu..
orkun merhaba
demek bir cj fanatiğini kaybediyoruz bu arada arabanın yazlık kapılarına talibim fiyat teklifini bekliyorum,cj ye bayağı para harcamışsın umarım iyi rakama satarsın.....
tarık orkun cjyi satamaz spekülasyondur o kendi yazmış gözüküyosada başka biri onun adına yazmıştır ;D yada bir çağ kapanıp yeni bir çağ başlıyacak insanlık tarihinde
Kendimi Gezginin Köşesinde tanıtmıştım. Sanırım burası eksik kalmış
İlhami ÖZDEMİR 1973
BOLOFF Bolu Doğa Sporları Ve Off-Road kulübü Kurucu üyelerindenim. Arkadaşlar şimdilerde BOLOFF desede Ben BODOS diyorum. (BOlu DOğa Sporları şeklinde
Aslen Beden Eğitimi Öğretmeni olmakla birlikte ki 6 yıl yaptım. 2 yıldır MEB. EĞİTEK Bilgisayar Formatörlüğü, 9 aydırda Türkiye Eskrim Federasyonu Asbaşkanlığı yapmaktayım.
Suzuki Vitara Vagon sahibiyim. Aracımın fotosu:
tarık orkun cjyi satamaz spekülasyondur o kendi yazmış gözüküyosada başka biri onun adına yazmıştır ;D yada bir çağ kapanıp yeni bir çağ başlıyacak insanlık tarihinde