Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 764,856

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Yaw bu ne hız hemen takmışsınız koruma sacını..eee artık GODZİLLA da benden bir parça var değilmi yaww.. ??? ??? ???

Faruk bence sen fazla ses çıkarma.Sana iade faturası bile gelebilir.

Yüksel abi, sen yavaş yavaş offroad ekipmanı yapmaya başlıyorsun, tampon ve karter koruma ile girdin işe, devamı gelir artık

Doğru söylüyorsun Mert..yakında tamamen off-road mekanik power adı altında servis açmaya hazırlanıyor bu Yüksel..Aramıza tüccar olarak girme planları yapıyor..

Alpercim sana şimdiden hayırlı tezkereler diliyorum. Hayırlısıyla gider dönersin inşallah. Kardeşin bize emanet hiç merak etme.

Deep' Alıntı:
Yüksel abi, sen yavaş yavaş offroad ekipmanı yapmaya başlıyorsun, tampon ve karter koruma ile girdin işe, devamı gelir artık

Sorma Mert,harbiden fena sardık bu işe.Şimdi sırada Uğur abinin godzillaya bir arka tampon yapmayı düşünüyorum.Şöyle afilli,fiyakalı godzillaya yakışır bişey olacak şekilde.

frkbdr' Alıntı:
Doğru söylüyorsun Mert..yakında tamamen off-road mekanik power adı altında servis açmaya hazırlanıyor bu Yüksel..Aramıza tüccar olarak girme planları yapıyor..

Yaw öyle deme be Faruk cum.Millet bizi tamponcu falan zannedecek.Hem senden daha büyük tüccar tanımıyorum, forumda.. Benden olsa olsa işportacı olur,

İşportacılıktan kurtulup tüccar olabilmen için 10 fırın "köfte" yemen lazım senin Yüksel.

yuysal' Alıntı:
Şimdi sırada Uğur abinin godzillaya bir arka tampon yapmayı düşünüyorum.Şöyle afilli,fiyakalı godzillaya yakışır bişey olacak şekilde.

Bugün 1 Aralık 2007 ..Yazdım bir kenara..Tüm Gezenbilir şahit

MK51' Alıntı:
İşportacılıktan kurtulup tüccar olabilmen için 10 fırın "köfte" yemen lazım senin Yüksel.
Doğru söze nedenir.Ağzına sağlık Mustafa abi.

Bende bilmezdim ticaret/tüccar-köfte ilişkisini... Geçen hafta "dank" etti kafama.

Jeep34' Alıntı:
Bugün 1 Aralık 2007 ..Yazdım bir kenara..Tüm Gezenbilir şahit

Aaa ama hemen öyle pres yapmak yok.Sıkıştırma beni abi.Havamda olmam lazım. Valla telmaşadan bir tampon yaparım sonra.