KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Küçük araç dediğin resimdeki Jimny mi yoksa.
Ben bayılıyorum onlara. Sapanca yarışında birinci gelen
araçlardan biriydi.Diğeri Mercedes G serisiydi.
Kısmet olursa ben de düşünüyorum Jımny.
SURVIVER
Gökhan ÜNLÜ
Küçük araç dediğin resimdeki Jimny mi yoksa.
Ben bayılıyorum onlara. Sapanca yarışında birinci gelen
araçlardan biriydi.Diğeri Mercedes G serisiydi.
Kısmet olursa ben de düşünüyorum Jımny.
bu akşam üstü hayatımın en etkileyici offroad tecrübesini yaşadım arkadaşlar ve iyi toplanmış bir cj'nin neler yapabileceğini gördüm orkun baba o araçta olmanı isterdim offroad aracıyla ralli böyle oluyomuş dedim ve bir kez daha offroad yaparsam tropy yaparım ralli ile işim olmaz demekte nekadar haklı olduğumu anladım.kayışdağında nihat usta sağolsun bize 7 dilde salavat getirtti faruk bu cj'yi bilir dedi faruk.
valla jeep lere lafım yok ta, en son Ormanlı'da ikisi de yapılı 1 XJ ve 1 Disconun çok zorlu bir vinçleme sonucu çıktığı kanaldan, en az 70li yıllardan kalma 2 çeker traktör arkasında tonlarca kütük ile geçmişti
bir traktör o boş römorku çekemiyorsa kesin arızalıdır
jeep' Alıntı:
Arkadaşlar buyurun traktörün çıkaramadığı yerden benim yeni cj5 kurtardı. Only Jeep diyorum her zaman..
bu akşam üstü hayatımın en etkileyici offroad tecrübesini yaşadım arkadaşlar ve iyi toplanmış bir cj'nin neler yapabileceğini gördüm orkun baba o araçta olmanı isterdim offroad aracıyla ralli böyle oluyomuş dedim ve bir kez daha offroad yaparsam tropy yaparım ralli ile işim olmaz demekte nekadar haklı olduğumu anladım.kayışdağında nihat usta sağolsun bize 7 dilde salavat getirtti faruk bu cj'yi bilir dedi faruk.