KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
size kendimi şöyle tanıtayım 2007 son şile yarışında süpürücü co pilot olarak çıkmıştım start da biz sizi çekmiştik sonra biz devrilmiştik sizde bizi vinçlemiştiniz
abi istanbulda yok , tarsus duzenlıo 4 yarıs - ankara duzenlıyor sanırım oda 4 yarıstı , antalya,izmir,ordu vb sehırlerde oluyor zman zman, ankaranın 2 yarısıda sakarya da oluyor ..
ben bundan bahsetmıstım faruk abıye ,
hatta cj yaparken bunu dıkkate almasını ve musaıt zamanlarında mahallı yarıslara gırebılecegını hem eglenıp hemde stres atabılecegını soylemıstım kendısıne ,,
duymamanın sebebıde kuluplerımızın yeterı kadar duyuru yapamaması ve offroad u seven ksıılerın yarıstan cok dagda rakıyı mangalı tercıh etmesı vb olabılıır
abi istanbulda yok , tarsus duzenlıo 4 yarıs - ankara duzenlıyor sanırım oda 4 yarıstı , antalya,izmir,ordu vb sehırlerde oluyor zman zman, ankaranın 2 yarısıda sakarya da oluyor ..
ben bundan bahsetmıstım faruk abıye ,
hatta cj yaparken bunu dıkkate almasını ve musaıt zamanlarında mahallı yarıslara gırebılecegını hem eglenıp hemde stres atabılecegını soylemıstım kendısıne ,,
istanbul dışında yapılanlardan haberim var.Farukla beraber bi beter böcek projemiz vardı ama nasıl olacak daha tam belli değil.Eğer yaparsak gireriz bizde mahalli yarışlara.Bide o atmosferi yaşamak lazım.
Eğerki böyle bir olay gerçekleşirse.Faruk'un dereceye girebileceğinden hiç kuşkum yok.Arabayı kırmazsa
tabi