Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 764,104
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Mustafa abi allah razı olsun senden... Ayın 20 si benim dükkanın kira günü kirayı ödedim ve linki tıkladım o çocuğun yerinde "Tahsin'i" düşündüm. Sonra yarına (cuma)hazırlık yapmak için cari hesabı olan müşterileri aradım vadesinin üzerinden geçmesine rağmen 1.5 aydırödeme yapmayan "süleyman bey" , "..... tekstil" , " ....boya" , ".....rent a car" 'ın muhasebe servislerininde yukarıdaki linki kullanarak kulaklarını çınlattım...ödeme istiyoruuuuuuuuummmm

Etiketler

İlk boşluğa kendi adınızı yazın, 2 . boşluğa istediğiniz kişinin adını yazın, sonra sol alta tıklayın

http://www.tatuagemdaboa.com.br/

Süpermiş be ya ;D

İlk boşluğa kendi adımı 2. boşluğa Musa yı yazmıştım.Koptum valla

Ugur abi ikinci boşluga suatı yazmıştım .Tam oturdu gülmekten yerlere yatdım yok böyle bir şey.

:lassa ve bristone lastikleri istanbul ana bayisinde calışıyorum aynı anda www.yorulmazotoyikama.com da temizlik konusunda yardımcı olabilirim ilgilenirseniz teşekkürler :

erhanranger' Alıntı:
Ugur abi ikinci boşluga suatı yazmıştım .Tam oturdu gülmekten yerlere yatdım yok böyle bir şey.
Suat'ımı ? söylerim bak ;D ...Dur birde Recep abiyi yazayım....Ama 1. sıraya

Bu adam nerde yaw??? ormanda falan mahsur kalmış olmasın...

serhat yorulmaz' Alıntı:
:lassa ve bristone lastikleri istanbul ana bayisinde calışıyorum aynı anda www.yorulmazotoyikama.com da temizlik konusunda yardımcı olabilirim ilgilenirseniz teşekkürler :

Serhat yorulmaz kardeşim sen şimdi bizim arabaları yıkarımmı diyorsun?Eminmisin.Bizde araziden çıktıktan sonra araçları yıkatıcak yer arıyorduk. ;D ;D