Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 763,910

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Jeepcj7' Alıntı:
Bu adam nerde yaw??? ormanda falan mahsur kalmış olmasın...

Ya bende o arkadaşı en son salıncakta sallanırken hatırlıyorum.Oradamı unuttuk acaba.Valla unuttuysak çok ayıp etmişiz.,belkide hala sallanıyodur.

yuysal' Alıntı:
Serhat yorulmaz kardeşim sen şimdi bizim arabaları yıkarımmı diyorsun?Eminmisin.Bizde araziden çıktıktan sonra araçları yıkatıcak yer arıyorduk. ;D ;D
yüksel ben bu hafta arkadaşın mekanına gittim kendisi yoktu elemanı arbayı yıkadı ama dükkanı nasıl temizledi bilmiyorum.

Erhan abi bende şimdi o mesaja senin arabanın fotosunu ekliyordun mesajını görünce geri çektim.Demek senin arabayı yıkadılar ha Valla helal olsun.Her yıkamacı yıkamıyorda o bakımdan yazdım.

Tamda bugün Yücel'i aradım..Sende buraya yazdın Orkun .. Merak ettim sağmısın dedim.. O da hepimizi özlemiş Yoğun çalışıyormuş..Ladayıda satmışlar..Foruma da girmiyosun dedim..İnşallah gönlüne göre bir araç alır

serhat beyin haberi varmı bilmiyorum ama eleman benim arabayı bir daha yıkarmı bilmiyorum tam 2 .5 saat uğraştı bır daha ki sefere işi bırakır gibi geliliyor bana.

hayırlısı olsun... suzuki duruyorsa önümüz yaz nasıl olsa

erhanranger' Alıntı:
serhat beyin haberi varmı bilmiyorum ama eleman benim arabayı bir daha yıkarmı bilmiyorum tam 2 .5 saat uğraştı bır daha ki sefere işi bırakır gibi geliliyor bana.

Ben de sırf bu yüzden yıkama makinesi aldım kendim yıkıyorum.

Bende aldım ama mahalledeki komşular artık laf etmeye başladı. En azından kabasını alsalar yeter bana.

Jeepcj7' Alıntı:
hayırlısı olsun... suzuki duruyorsa önümüz yaz nasıl olsa
Yücel'in bir kanına girelimde Suzuki'sini hazırlatalım ..Çok sıkı makina ..iyi iş çıkarır

Yüksel yıkama makinasını görmedim..Ben gelince mi gizliyon ne ..Korkma suya ortak olurum yaw...

erhanranger' Alıntı:
Bende aldım ama mahalledeki komşular artık laf etmeye başladı. En azından kabasını alsalar yeter bana.

Bana henüz kimse bişey demedi.Arada sırada onların arabalarınada 2 su tuttunmu sorun olmaz ;D

yuysal' Alıntı:
Bana henüz kimse bişey demedi.Arada sırada onların arabalarınada 2 su tuttunmu sorun olmaz ;D
Haklısın belki'de o yüzdendir.Acaba kaç araba yıkamak lazım ............???

Gel abi istersen sende yıka deyin..gönlünü alın konu komşunun...

Haklısın ama bizim komşular'ın hepsi off rotcu olmak istiyor,işin zor kısmını önce'den göstersem'mi?