Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 764,624

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

MK51' Alıntı:
Ben iyiyim, sen nerelerdesin? Artık rahatlıyormusun, gelebilicen mi haftasonları?...

Abi inşallah çok yakın zamanda artık tamamen rahatlayıp sahnelere dönücem..Hayırlısı İle..
Ama bu hafta sonu yakın biryerlerde olursanız size katılıcam..

Ne uzak nede yakın orta şeker bir uzaklıkta.Ama çok güzel bir doğası var.
Bilmece gibi oldu yaaw

Şöyle şelale, kanyon dedin de Uğur hemen tabanway-offroad için de zaman ayırın diyeyim dedim keşif amaçlı küçük yürüyüşler bile yapsanız yeter ben de katılmak isterdim aslında ama bu hafta olası değil

Jeep34' Alıntı:
Arkadaşlar, bir Menekşe yaylası nabzı yoklayayım bari ..fazla uzakta değil..İsteyen kamplı..isteyen pazar günü gelir..iyi olur mu yaw
Şelaleler,kanyonlar, çayırlar bizi bekliyor

Bu arada benim geçen pazar ciddi ciddi tabanway-offroad yaptığım trekin fotolarının linki buyrun izleyin

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11477.20

suların içinden yürüdüğümüz yerlerde fotolar az ama inanın trekin en az 4 km sin su içinde yürüdük , bir de kayalardan yukarı doğru çıkışlarımız inanın çok zorlandık

Hakan Bulu bey aramıza hoşgeldiniz..Bir gezimizde tanışmak ve sizin birimin Şile temsilcisi olan arkadaşım Tuncay bey ile tanıştırmak isterim..

Zerrin,anladığım kadarıyla sen bizi yürütmeyi kafana koymuşsun.

Hakan Bulu,gezenbilir ailesine hoş geldin.

Kasım aramıza hoş geldin.İnşallah dediğin gibi hep birlikte güzel bir gezi düzenleriz.