Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 765,469
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Tolga Turanlı (teaser) arkadaşım, tekrar hoşgeldin...
Gezilerde görüşmek dileğiyle...

Etiketler

Fazıl Emre İnce bey,aramıza hoş geldiniz.Umarım arzuladığınız aracı bulur ve eski gezilerinize başlarsınız..

Ben renault toros ile off road yapmıştım . Hemde traktör lastiği kanallarına gire çıka ömerli taraflarında sene 1995-96 çamurun bol ve hafıf engebeli olan bir bölgesindeydim.Araba banamısın demiyodu valla ne aks kestim ne eksoz dağıldı nede lastik çamurluğa sürttü. Bir iki defa araç tümseklerde gövde kısmı oturdu ama tam sağ tam sol yaparak kurtardım keratayı. Malum uzun şase.Off road deneyimimi ilk o araçta iç güdüsel olarak öğrendim. Ozamana kadar off road nedir bilmezdim. Deep abimin dediği gibi herkez istediği araçla off road yapar ...........yeterki istesin...

Aslında bu tür hikayeleri spor olsun diye yazmıyorum. Maksat Mesaj sayısını arttırıp moderatör olmak

Mustafa ağabey selamlar nasılsın. Mürşat ben
http://www.sahibinden.com/1976_model_jeep_wagoneer_klasikWQQaXQQ4022984WQQpXQQdisplayitem
şuna bir bak ağabey, tam senlik valla hemde ucuza satıyor

Merhaba Mürşat, teşekkür ederim iyiyim, sen de iyisindir inşallah.

Güzel makine imiş, ama bende onun Grand, V8, 5.9 motor ve otomatik olanı var zaten...

Fazıl Emre İnce (lettuce) arkadaşım aramıza hoşgeldin.

Gezilerde görüşebilmek dileği ile...

bende aynen oyle tahmin etmistim zaten ağabey, sende oldugunu biliyorum, işin şaka tarafı bu
gerci yarin aksam klupte konusuruz belki ama bırde suna bakmanı ıstıyorum
arkadas tanıdık, daha bıle ucuza alabılırım (hatta bedava), bayadır yatıyor, bıraz ısı var arabanın ama, sen ne dersın, benım cok hosuma gıden arabalar bunlar
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=5367825&keyword=silverado

serdaragdas' Alıntı:
Aslında bu tür hikayeleri spor olsun diye yazmıyorum. Maksat Mesaj sayısını arttırıp moderatör olmak

Serdar'cım neden bu konuda makara yapma gereği hissediyorsun?

Arkadaşlar , Muhteşem Topraklar; Gelibolu Yarımadası, Çanakkale ve Truva (25 Nisan 2008) Gezisinin fotoğraflarını izlemek isterseniz;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=12227.new#new

Mehmet Ömür (mehmetto) bey aramıza hoş geldiniz ..Umarım forumda hoş vakitler geçirirsiniz ..

Sevgili Bayram (4WD) aramıza hoşgeldin..Umarım forumumuzdan memnun kalırsın, iyi paylaşımlar dilerim.

Mehmet Ömür (mehmetto), Feyzi ve Bayram (4WD) arkadaşlar, aramıza hoşgeldiniz.
gezilerde görüşmek dileğiyle...

Menderes Şereflişan hocam(gerçek ünv. hocası) ,aramıza hoşgeldiniz Tabiiki kendinize bir Off-road aracı yapmalısınız.Hatta şimdiki tecrübe ile kimbilir eskisinden daha da güzel olabilir ....

Baki bey(velicanöz) aramıza hoşgeldiniz.İnşallah arzulamış olduğunuz aracınıza kavuşursunuz..İyi paylaşımlar..