KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
uğur hocam iyi akşamlar. ben bülent. senin 6*6'nın şöför mahallindeki resimlere baktımda yakışıyorsun. yakında sizinkileride siteye yükleyeceğim. hala çanakkale fotoğraflarındayım zira. manzaralara ara vereyim istersen.
Bülent'cim merhabalar.Teşekkür ederim.Ayrıca emeğine sağlık diyorum .Daha önemli olan resimlere devam et istersen.
Sonradan araç ile alakalı resimleri bu linke http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=12216.0 bir zahmet yapıştırıverirsen memnun olurum.
Uğur Abi sizden ve diğer moderatörlerden özür dilerim. Ben şunu anlamıştım çok mesaj gönderince kamp I den kamp II ye oradan devam eden zirvenin tepeseindeki en üst konum olan moderatörlüğe erişildiğini zannediyordum. Öyle değilmiş. Tekrar tekrar özür diliyorum . Saygıda kusur ettiysem affedin. Birdaha Mesajımda olmaz Makaramda.Sağlıcakla Kalın.
Mesajlarını, muhabbetini, fotoğraflarını, gezilere katılımını, kısaca seni her yerde yanımızda görmek istiyoruz...
(Özledik yahu... çektirme kulaklarını!... )
Nedir bu you tube un başına gelenler..gene kapanmış...
BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR
Ankara 11. Sulh Ceza Mahkemesi, 24/04/2008 tarih ve 2008/468 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir.
Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 11. Sulh Ceza Mahkemesi, 24/04/2008 of 2008/468.
Memiş Kağan Altunsoy (FaTaLL),
Alper Eroğlu (EVOLUTION),
Sinan (e.postacı),
H. Bahadır Pınarbaşı (derinname),
Taylan Erdem (Terzaghi),
askıda kıtapa destek olurmusunuz (askıda kitap),
Musa Kanat (acemi_myca)