hayırlı gunler gezenbilir offroad kulubu ben size giresundan eşlik veriyorum bu sitenizi cok begendim herzmn takip ediyorum ayrıca offroad ve doga hastasıyım özellikle jeepler mesala cj5 cj8 willys gibii eski arazi makinelere hastasıym yas 27 boy 1.72 ten sarı bu sporu sevdigim için turkiye vs avrupa gibi ulkelerde takip ediyorum allah izin verrise rock crawling turkiyede bu heyecan yapmak istiyorum bu rock crawling sporunuda turkiyeye tavsiye ederim zor spor ama cok keyifli bir spor dalı bu offroad ama bir degişik şekli jeeplerle kayanın ustunde zor engelleri aşmak gibi keyifli bir maraton arakadaslar benm hikayem bitmez bilirsiniz offroadcunun hikayesi bitmez giresundan gezenbilir offroad arkadslara cok cok tesekkurlerimi diliyorum esen kalın
aslında bu çanakkale gezisi bir açıdan benim için dönüm noktası oldu diyebilirim. çünkü inanın gezide karşılaşıncaya kadar 6*6 araçların varlığından bile bihaberdim. artık hafta sonları zaten fotoğraf makinemle gezerken gördüğüm böyle araçlarıda karelere hapsediyorum. geçen hafta sonu ümraniye tepeüstünde galiba şimdilerde kullanılmayan bir araç gördüm. arazi aracı olduğu şüphesizde sınıfını bilmiyorum. paylaşayım istedim.
Selamlar; biliyorsunuz ben Azerbaycandayım. Bu Gaz69 lardan ve 6x6 kamaz, tatra, ural, kraz buralarda doğan şahin kadar sebil. Nadir abi; parca konusunda yardımcı olabilirim haberin olsun. Uygun fiat karşılığı
sagolun. ben aslen aydınlıyım. ama istanbulda yaşıyorum işim gereği. Bizim oralarda da wills ve cj5 ler özellikle dağ köylerinde tutulur. Hemen hemen her köyden bizim ilçeye pazara bu vasıtalarla gelirler. Genelde kısa kasaları pek tutulmaz. Malum yük taşımak için kullanılıyor. Son yıllarda kısa bel diye tabir ediyoruz biz siz nasıl diyorsunuz bilmiyorum olanlar kuşadası bodrum gibi turistik beldelerde de kulanılmaya başlandı.
Benim fazla bilgim olmadığı için dikatimi çekmezdi. Demiştim çanakkale'de o 6*6'yı görmemle başladı merakım. Şehir içinde fazla yakmayacağını bilsem ve tamiri konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar edinsem (daha önce bir ladam vardı HB sanayiye girdiğimde elini ovuşturuyor bana bakıyor gibi gelirdi) pek yakında bende off roodcu olurum diye tahmin ediyorum. yada eşlik etmeye çalışırım diyelim. zira trakkinge giderken yanıma alacağım tefarruatlar fazlalaştıkça araç lazımmış gibi geliyor.
burada bizim jandarma sınıfındaki polisler; yani nahiyelerde polisin gorevini yapan askerler dahi 69 kullanıyor. Parcaları sebil. Haftada bir kac kere Turkiyeye giden gelen adamlarımızın valizinde bir seyler gonderebılırım. Parası da bixzim orada cıkolataya verdıgımız kadar Hesapladımmda; benim arabanın sanzımanını topladıgım paraya 69 un tum transmıyonunu+on takımı+motor parcalarının cogunu ve artı bır kac sey daha alabılıyoruz. Bılmem anlatabıldım mı abı.. Emret yeter