Jeep34 Zirve Mesajlar 5,909 Tepkime Puanı 28 Yer İSTANBUL 4 Haz 2008 #3,953 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Kendime bir CJ yapana kadar ağır off-road a ara verdim Şu anki aracımı sadece doğa gezilerinde kullanıcam Azma aracı sonbaharda inşallah..
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Kendime bir CJ yapana kadar ağır off-road a ara verdim Şu anki aracımı sadece doğa gezilerinde kullanıcam Azma aracı sonbaharda inşallah..
Y yuysal Zirve Mesajlar 1,549 Tepkime Puanı 0 4 Haz 2008 #3,954 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) frkbdr' Alıntı: Bak bak Mustafa abi buna cevap veremeyen sadece Uğur abi deyil..Yükselde şuan bu sayfada ama sadece okumakla geçiştiriyor.. Genişletmek için tıkla ... Nereye gidiyoruz.Siz adını koyun yeter.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) frkbdr' Alıntı: Bak bak Mustafa abi buna cevap veremeyen sadece Uğur abi deyil..Yükselde şuan bu sayfada ama sadece okumakla geçiştiriyor.. Genişletmek için tıkla ... Nereye gidiyoruz.Siz adını koyun yeter.
M MK51 Zirve Mesajlar 3,971 Tepkime Puanı 5 Yer Istanbul 4 Haz 2008 #3,955 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Ad aramaya gerek yok. Ertelediğimiz bir tane var...
frkbdr ...... Mesajlar 610 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul/anadolu yakası 4 Haz 2008 #3,956 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) MK51' Alıntı: Artık çamur, kar da kalmadı... Hep toz, toprak... Çekilir dert değil aslında!... Genişletmek için tıkla ... Ne oluyor yaww..Mustafa abi sende R yoktu bildiğim kadarıyla..ama demekki yanlış biliyormuşum..
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) MK51' Alıntı: Artık çamur, kar da kalmadı... Hep toz, toprak... Çekilir dert değil aslında!... Genişletmek için tıkla ... Ne oluyor yaww..Mustafa abi sende R yoktu bildiğim kadarıyla..ama demekki yanlış biliyormuşum..
frkbdr ...... Mesajlar 610 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul/anadolu yakası 4 Haz 2008 #3,957 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Jeep34' Alıntı: Kendime bir CJ yapana kadar ağır off-road a ara verdim Şu anki aracımı sadece doğa gezilerinde kullanıcam Azma aracı sonbaharda inşallah.. Genişletmek için tıkla ... Sen hele bi niyetlen gelmeye..bizde iş makinası çok be abi..al maymunu at taklanı..senden esirgeyenmi var..
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Jeep34' Alıntı: Kendime bir CJ yapana kadar ağır off-road a ara verdim Şu anki aracımı sadece doğa gezilerinde kullanıcam Azma aracı sonbaharda inşallah.. Genişletmek için tıkla ... Sen hele bi niyetlen gelmeye..bizde iş makinası çok be abi..al maymunu at taklanı..senden esirgeyenmi var..
Y yuysal Zirve Mesajlar 1,549 Tepkime Puanı 0 4 Haz 2008 #3,958 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) 2000 sonrası araçlarda R var Faruk.Mustafa abinin XJ de R yok.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) 2000 sonrası araçlarda R var Faruk.Mustafa abinin XJ de R yok.
Jeep34 Zirve Mesajlar 5,909 Tepkime Puanı 28 Yer İSTANBUL 4 Haz 2008 #3,959 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) frkbdr' Alıntı: çıkaracağın parçalara talibim be abi.. Genişletmek için tıkla ... Civciv çıkacak kuş çıkacak
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) frkbdr' Alıntı: çıkaracağın parçalara talibim be abi.. Genişletmek için tıkla ... Civciv çıkacak kuş çıkacak
Y yuysal Zirve Mesajlar 1,549 Tepkime Puanı 0 4 Haz 2008 #3,960 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Hemde 4'' yükseltilmiş büyük R :
Jeep34 Zirve Mesajlar 5,909 Tepkime Puanı 28 Yer İSTANBUL 4 Haz 2008 #3,961 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Ahhh..noluyo be yaw..o kayada nereden geldi ;D
M MK51 Zirve Mesajlar 3,971 Tepkime Puanı 5 Yer Istanbul 4 Haz 2008 #3,962 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Beni bilen, bilir... Aşağıdaki mesaj arada kaynamasın!... ??? MK51' Alıntı: Ad aramaya gerek yok. Ertelediğimiz bir tane var... Genişletmek için tıkla ...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Beni bilen, bilir... Aşağıdaki mesaj arada kaynamasın!... ??? MK51' Alıntı: Ad aramaya gerek yok. Ertelediğimiz bir tane var... Genişletmek için tıkla ...
Y yuysal Zirve Mesajlar 1,549 Tepkime Puanı 0 4 Haz 2008 #3,963 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Anlaşıldı .anlaşıldı Biz bu hafta sonuda hiç biryere gitmiyoruz..
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Anlaşıldı .anlaşıldı Biz bu hafta sonuda hiç biryere gitmiyoruz..
M MK51 Zirve Mesajlar 3,971 Tepkime Puanı 5 Yer Istanbul 4 Haz 2008 #3,964 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Tıssssssssss !...
Jeep34 Zirve Mesajlar 5,909 Tepkime Puanı 28 Yer İSTANBUL 4 Haz 2008 #3,965 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Sizin yaptığınız off-roadu ben otomobille yaparım..Hemide spor lastiklerle Köftehorlar sizi..
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Sizin yaptığınız off-roadu ben otomobille yaparım..Hemide spor lastiklerle Köftehorlar sizi..
M MK51 Zirve Mesajlar 3,971 Tepkime Puanı 5 Yer Istanbul 4 Haz 2008 #3,966 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Yoksa Tırrrsssssss mı olmalıydı?...
Jeep34 Zirve Mesajlar 5,909 Tepkime Puanı 28 Yer İSTANBUL 4 Haz 2008 #3,967 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Ben İstanbul dışına gezmeye gidiyorum ne haliniz varsa görün ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Ben İstanbul dışına gezmeye gidiyorum ne haliniz varsa görün ;D
frkbdr ...... Mesajlar 610 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul/anadolu yakası 4 Haz 2008 #3,968 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) yuysal' Alıntı: Hemde 4'' yükseltilmiş büyük R : Genişletmek için tıkla ... Kimde var yaww anlayamadım..
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) yuysal' Alıntı: Hemde 4'' yükseltilmiş büyük R : Genişletmek için tıkla ... Kimde var yaww anlayamadım..