Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 671,924
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

O kendini biliyor...Diye bir şarkı var Faruk bilirsin.

Etiketler

Bu arada 21-22 Haziran için kimseye söz vermeyin..Gezenbilir Kamplı Gezi Programı Hazırlanacak

Hey gidi günler. En sevdiğim fotoğraflarımızdan biridir bu. Bilgisayarıma masaüstü görüntüsü olmuştu bir süre.

Jeep34' Alıntı:
Bu arada 21-22 Haziran için kimseye söz vermeyin..Gezenbilir Kamplı Gezi Programı Hazırlanacak

ah be abicim bende şans olsa koca yaz 21-29 haziranda yokum onada kamplı denk gelicek :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

araba takozda olmasın yüksel baba : : : : : :

alpreklam' Alıntı:
fatih abi napıyosun bu laf kavgada söylenmez

yazılanlar silindiği için bu yazdığın havada kaldı tabi alp neden silindi anlamadım ama vardır bi gerekçesi.

Fatih silinmesini ben istedim Mod abilerimden.Kötü örnek teşkil ediyor diye.

Ben o fotoyu makara olsun diye koymuştum foruma,ama Suat abinin yazdıklarını okuyunca çok haklı olduğunu anladım.Belki biriside bende bi deniyeyim bakim kaç yapıyorum der ve Allah göstermesin bir kazaya karışırsa kendimi affedemem.Hemde o resimde benim hızım en fazla 80-90 civarıydı.Hız göstergesinin arızalı oluşundan dolayı ibre 200 gösteriyordu.Ben devir saatini görünce anlaşılır diye düşünmüştüm.(2000 devirdeydi )Ama öyle olmadı.
Bu sebepden dolayı silinmesini istedim.

Kusura bakmayın arkadaşlar, biz eşeği sağlam kazığa bağlayalım da... ne olur, ne olmaz.

jengizbond arkadaşım aramıza hoşgeldin...

Öncelikle, aşağıda linkini verdiğim "Tanışma Köşesi (Off-Road)" bölümünde kendini tanıtır mısın?...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.180

Aşağıda linkini verdiğim bölümde "Forum Kuralları"nı ve "Photobucket ile Mesajlarınıza Fotoğraf Ekleme" konularını bulabilirsin.
http://www.gezenbilir.com/index.php?board=16.0

Forumumuzda keyifli gezintiler ve paylaşımlar dilerim...

ortadoğu ve balkanların en hızlı moderatörü mustafa abi; ben yardımcı olacaktım dedim hızır gibi yetiştin... 8)
hoşgeldin jengizbond

hoşbulduk teşekkür ederim

jengizbond@hotmail.com jengizbond@mynet.com