Bülent özberk.datçada yaşıyorum.33 yaşındayım.95 model wrangler aracım var.güzel paylaşımlarınıza beraber devam etmek dileklerimle herkese merhaba...
bülent gezenbilire hoş geldin geçen hafta hayıtbükündeydim.benimde hedefim mesudiye yakaköy civarına yerleşmek bu kış gelicem arsa bakmaya türkiyenin en yaşanır yeri insanlarda buna dahil ben gelince beraber gezi düzenleriz orda kim bilir.
ahmetcim 20 sene sonra ben istesemde bizim sektör beni barındırmaz bizim sektörde 50 yaşından sonra ipini çekiyolar adamın velhasıl geleceğimizi hazırlamak lazım ayrıca 20 sene sonra çok özel insanlar ve kurumlar istanbulda yaşayabilecek çok ağır bedeli olacak istanbulun, zaten bende kendimi ege akdeniz koylarında teknemle gezerken, f250 pikabımla dağlarda gezerken görüyorum, badem ve zeytinağaçlarının bakımını yaparken görüyorum ;D ;D ;D ahmet gelicek mehmet gelicek nerde benim balığım bademim diycek o bademlerle balıklarla rakılar içilecek hehe ;D ;D ;Dve bunun bedeli bu gün istanbulda orta halli bir daire parası.
valla haklısın kardeşim.
aslına bakarsan yaşlılıktan değilde sektöre uzun yıllar hizmet eden gencecik insanların bile kaçma planlarını duyar oldum.çevremde bir çok insan şehir dışından doğaya daha yakın olabileceği yerler satın alıp kaçıyorlar.
bakma sana takıldığıma benimde sonum bir dağ evinde şömine ateşi karşısında kitap okuyarak gelir.
yani aynı planlar bende de var
artık sen bana yemeye gelirsin ben sana rakıya gelirim
dostlar buluşup stressli istanbul günlerinden bahsederiz
ayrıca fark ettimki istanbul turist olarak gelince hakikaten dünyanın en güzel kenti ama yaşamak için değil helede çalışmak için hiç değil osmanlı cumhuriyetni çekerken göbeğim çatladı ömrüm kısaldı gürültüden stresten daha yeni geliyorum kendime ;D ;D
bide ben çok uzun süredir çalışıyorum şurda 7 yıl sonra ssk ödemem bitip emeklilik için yaş bekliycem hahahaha daha 32 yaşındayım çok komik yani 20 yıldır çalışıyorum nerdeyse...
istersen çalışma... daha 20 yıl daha çalışmak lazım sonra gidicem zaten ama şimdiden zemini hazırlamak lazım oralara rant oturmadan çünkü yabancılar deli gibi arazi alıyo inanılmaz bi araziye bakmaya gittim bi köyde bi amerikalı köyün yarasını almış çok enteresandı malikane yapmış ki popüler bi yer değil adam sarnıç yapmış dev gibi elektrik için güneş panelleri ve rüzgar tribünleri kurmuş resmen enerjiye suya para vermiyo kendi devletini kurmuş bi bayrak asmamış.
o da olacak bak görürsün
kendi memleketinde sana pasaport bile soracaklar
o topraklara ayak basma iznimizin ortadan kalkacağı günlerde yakındır.
vatanımda dışlanmak kadar acı birşey olabilirmi sence ama olacak istila ufaktan başladı bile
Sayın off-road gönüllüsü arkadaşlarım...Tamam yollar tozlu, parkurlar kırıcı ama bence artık yeni geziler yapmanın zamanı geldi. İnsanlar ısıtıp ısıtıp eski gezilerin fotoğraflarına bakıyorlar ;D
Hem aramızdan bazı arkadaşların -ne kadar siyah gözlük takıp saklanmaya çalışsalar da- kimlik bunalımına girerek diğer gurupların arasında türlerinin kaybolması tehlikesi başgösterdi