Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 763,047

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Yaw bırak Yüksel ders çalışsın. Bizimkini görünce bende şaşırdım. Baba falan demese isim benzerliği diycem ..Çok çalışkan öğrenci sankide bide forumda geyiğe başladı ...

Yok abi derslerini okul zamanı çalışsaydı.Şimdi cezasını çekiyor.İşyerinde çıraklık yapıyor.

Pantokrator öncelikle hoşgeldin. Ben sivastayım. Cj' tavsiye etmem çünkü parça ve usta sorunu yaşayabilirsin. ( CJ'si olan arkadaşların affına sığınarak sadece sivas için yorum yapıyorum). Ama karar senin. Selamlar.

selam byseyyah sıvastaysan ne onerırsın cjnın parca ve usta sorunu yasayabılecegım bı yerde neye bınmek lazım

Yüksel , çıraklığını sakın bilgisayar başında yaptırma, her işe koştur , öğrensin hayatın zorluklarını .

yuysal' Alıntı:
Yok abi derslerini okul zamanı çalışsaydı.Şimdi cezasını çekiyor.İşyerinde çıraklık yapıyor.

slm aramıza hoş geldin aracın güzel aynısından bende kısa bir süre kulandım

Yeni arkadaşlar...

Emrah Ünal (emrahunal)
Ramazan Çetin (klorr)
Erkan Kaya (Bursankarali)
Samet (pantokrator)
Murat Hurma (damast)

Aramıza hoşgeldiniz...

Murat (damast) arkadaşım, hangi şehirdesin?... Vinç deyince malum, bizim "elimiz-ayağımız" bir malzeme... Sana soracağımız çok şey olabilir!...

ceranus' Alıntı:
Yüksel , çıraklığını sakın bilgisayar başında yaptırma, her işe koştur , öğrensin hayatın zorluklarını .

Aynen öyle yapıyorum Zerrin.

Emrah Ünal (emrahunal),Ramazan Çetin (klorr),Erkan Kaya (Bursankarali),Samet (pantokrator),Murat Hurma (damast)
Arkadaşlar ..Aramıza hoşgeldiniz...

yahu bu kadar hızlı büyüyen başka bir forum varmı acaba tüm gezenbilirin birgün bir yerde bir araya geldiğini düşünsenize ;D

ceranus' Alıntı:
Elbette mümkün, bilgisayar kullanıyorsa sorun yok demektir Gezenbilir herkese açık

zerrin abla kabul ederse anlamında dedim ben.

Arkadaşlar ''Tanışma Köşesi'' nde muhabbet etmemekteyiz. Lütfen sohbetlerimizi bu köşede yapalım.