Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 755,884

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Güzel memlekette yaşıyoruz, en azından bu tip off-road kazaları yaşamıyoruz... : ;D

o lastiklerin yerinde olanın vay halıne eeee aslanlar gurup halinde avlanı yorlar işte de hedef yanlış lantın lastiklere dalmışlar

Resmen yemişler lastikleri yuhh..allahtan bizim offroad parkurlarında bunlardan çıkmıyor karşımıza

Siz gene dikkatli olun, bizim dağlarda da ayılar var biliyorsunuz...

Onlar lastikleri yemezler korkmayın, mangal ve ormanı beraber yakarlar, yani farklı türler

jeep' Alıntı:
allahtan defender ın içindeler. düşünsenize brandalı bir cj yi.

Göktuğ Bey defender/cj kıyaslamalarında, sırf bu sebeple defendere +1 sizden gelmiş oldu sanırım

defendercı arkadaşlara +1 ler feda olsun. bence siz araçlar bölümünde defender cj konusuna bir bakın +1 ler nerelerde uçuşuyor..

bülent aramıza hoş geldin HR V hayırlı olsun güle güle kulanın ama nivanın yerini arazide tutmaz yolda tempranın rahatlıgını aratmaz

Arkadaşlar safranbolu da bir off road aktivitesi olacak mı? Bilgisi olan var mı? demiştim ama ..

giresun a gittim geçen yaz. hatta trabzon a kadar uzandık. Geri dönüşte su şehri ve şebinkarahisar üzerinde bir dağ yolundan döndük. Muhteşem bir doğa var.

karadenizin daha cok muhteşem yerleri var ben her sene gezerim bitiremedim her gittigimdede yeni yerler keşvederim

aynı fikirdeyim. Geçen yaz kaçkar a gittiğimizde jeep yanımda olsaydı buzul dağları varmış oralarda gidecektik, ama megane ile nereye kadar..