haha yine kapanmış youtube 3 saat açık kalabildi... bravo valla..
Bead lock diyorlar, lastikleri çok düşük havalı kullandıkları için yanaklar janttan çıkmasın diye çember takılıyor çevresine... ama orda gözden kaçan arka lastiklerinde dönmesi 2. denemesinde arka lastiği joystickle hafif sola çeviriyor..
jeep' Alıntı:
bu lastikler en az 46 filan. birde jantlar parçalı oluyor, bizim kamyonlarda kullanılan çemberler var ilave.
Öyle eski olmakla yada yeni gelmekle bişi olmuyor. Jeep manyaklığının ötesine geçip nereye kadar gidebiliriz onu ölçüp, birbirimize sunuyoruz. Üstelik bunu resim ve video ile belgeliyoruz.
Herkese merhaba ben gökalp geçenyıl gezilerinize pek bi katılırdım ama sonra beni ellerinizle son bi geziyle askere yolladınız. Ben askerden geldim ewlendim. Düğünüme çağıramadım ama en azında n dawetiyemi ve düğünden birkaç resmimi yolluyorum. Umarım gezenbilire layık bir gelin damath olmuşuzdur. R
sezgin hocam bende motosiklet motorlu zincir aktarmalı ve dört tekerden cekişli tek kiişilik bir alet planlamıştım motor içinde hondaların 750 lik dört silindirli makinaları kafi tabiki daha büyünü bula bilirsem ala tabi şuanda sadece bir düşünce şeklinde