Abi bu hoşgeldin işini moderatör arkadaşlar mı yapacak, yoksa bizde canımızın istediği hoş geldiğini hissettiğimiz arkadaşlara hoş geldin diyebilecekmiyiz?
Göktuğ Hocam burada kendisini ev sahibi hisseden herkes eskilerin deyimiyle bu hoşamedi (hoşgelsiniz merasimi) işini kendine görev addedebilir. Arada ben topluca bu görevi yerine getirmeye çalışıyorum siz de bu sitenin ev sahiplerinden birisi olarak tabi ki bu görevi yerine getirmelisiniz diye düşünüyorum.
BEN TRABZON DAN BAYRAM BU OLUŞUMA ÖNÇÜLÜK EDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER 76 MODL CJ5 SAHİBİYİM TRABZON DA ARAZİYE CIKABİLECEK ARKADAŞLARA DUYURULUR HERKESE SLM LAR
teşekkür ederim..hoşbuldum...inşallah en kısa zamanda da buradaki herkesle yani offroda gönül vermiş macerayı seven doğaya aşık herortamdan haz alan arkadaşlarla tanışırız ya canım azcık toz attırmak çamur banyosu yapmak istedi de...
greenlandy, özgesinanoğlu, hasanfb, NURSEN-İM aramıza hoşgeldiniz....
Bence herkez herkeze hoşgeldiniz diyebilir, içinizden nasıl geliyorsa arkadaşlar
Yeni eski fark etmez..
Teşekkürler Hakan bey bu ilginize hoşbulduk tekrar kısa bir süre sonra yanınıza Gezenbilir ailesine offroad yapmak için gelicem işallah.
Sabretmek lazım.
Herkese hoşgeldin diyorum.
greenlandy, özgesinanoğlu, hasanfb, NURSEN-İM aramıza hoşgeldiniz....
Bence herkez herkeze hoşgeldiniz diyebilir, içinizden nasıl geliyorsa arkadaşlar
Yeni eski fark etmez..