Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 747,296

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

daha öncede aracım konusu sitemizde geçmişti lanrover görünümlü lada niva araç ist sanayide yapıldı diye biliyorum rusların dizynından on kat güzel bence

asker arkadaşım merak ettim gün boyu internet başındamısın nerde görev yapıyorsun
hasanfb' Alıntı:
selamlar LADA NİVA

AĞRI doğubeyazıttayım gürbulak kapısına doğru.Kışlamızda cafemiz var fırsat buldukça aranızda daha çok bulunabilmek için kaçamak e tabi az kaldı geliyorum...

dodge s100, greenlandy, Hasan (hasanfb), Özge (ozgesinanoglu), NURSEN-İM ve Bayram (yasalğüç) arkadaşlar, aramıza hoşgeldiniz...

NURSEN-İM' Alıntı:
bende lada diycem ladanın jipine benzettim..novamı nivamı ne
sevgili arkadaşlar araç benim bi akrabamda markası lada modeli niva 1600 motor özel olarak trabzon veya rizede olması lazım yapıldı kendiside o şahıstan aldı.. içi tamamen deri döşeme dıştan tamamen range rover sport a benzetilmeye çalişılmış gerçekten keyifli bi okadarda dikkat çekici 4x4. eğer varsa resimleriniyükleyeyim..

rusla ingiliz birleşimi

AMA BEN HERZAMAN SAF KANI TERCİH EDERİM

nadir abi adaşım hergün yazıyor merak ettim acaba inzibatmıdır çarşıda dolaşacagına internette dolaşıyor gibime geldi
mogzilla' Alıntı:
Hasan , adaşının artık kepinin üzerinde kep kalmamış , sen de ahiret suali soruyorsun. ;D

Devletimiz sağolsun doğuda bize bu güzellikleri yaşatıyor.
pancarmotorcu' Alıntı:
hadi bakalım hayırlı teskereler
Teşekkürler
Bu arada Kasımda Büyük Ağrı ve Küçük Ağrı Dağlarına bir gezi düzenleyin dönüşede beraber döneriz Biraz uzak ama Gezenbilire yol dayanmaz