Tamamdır elinize sağlık bir inceleme yapalım hemen, Ugur abinin dedigi gibi bu gibi aktiviteleri paylaşalım, resimleri ekleyelim gözümüz gönlümüz açılsın. Ellerinize sağlık..
Arkadaşlar bugün öğrendim Tokat Çedaş da ihalesi yapılacak 2 adet V8 benzinli 1993 model çift kabin land rover defender var. 10.000 YTL muammen bedeli ile satışa çıkıyor. Araçlar temiz duruyordu. Önlerinde vinç de vardı. İlgilenen olursa yardımcı olabilirim.
Selamlar,
malum kum bir ortama girdiginiz zaman, arac "tekerleklerin kumu kazması" sonucu gömülmeye başlar.. Bu durumda, kum paletlerini "kuma" serip, aracı üzerinden geçirdiğinizde araç kuma batmamış oluyor. Ancak, dikkat edilmesi gereken konu, kum palteleri "taşıyıcı" olmadığı için "köprü" yapma niyeti ile kullanılmazlar.. umarım fikir verebilmisimdir.. iyi gunler dilerim, reha
herkese selam epeydir yoktum geri geldim geçtigimiz günlerde cj harttop için akdenizfibersan adı gçmşti
adana daki arkadaşlarla görüştüm kalıpları yokmuş yapamıyorlarmış.haber vermek istedim.
tasiş ten araba alan varmı aramızda
4 tane güzel duran 4x4 var ellerinde
merhabalar.2000 model infiniti qx4 sahibiyim.cok memnunum.2. arac olarak 96 model grand cherokee almak istıyorum ıyı durumda tuplu ruhsata işlenmış yururu de gayat ıyı bır arac kısaca ne dersınız alayım mı almayayım mı?