Arkadaşlar geleneksel off-road oyunları geçenseneki gibi pamukova yaylasında 1-2 kasım tarihlerinde yapılacaktır.Bilgilerinize.Detaylı bilgiler Ekim ayında İsoff sayfasında bulabilirsiniz.
Musatafa abicim nedemek enkısa zamanda azalım lütfen benim ufaklık asfaltta gezmekten sılkıldı,çamur banyosu istiyorum deyip duruyor.Bu arada bi önceki mesajımda off-road oyunlarıyla ilgili mesaj attım ama ondan önce muhakkak action yapalım.
Teşekkür ederim, hoşbulduk Şuan için gencim ve offroad araç alacak maddi imkana sahip değilim ama bu imkanı yaratmak için elimden geleni yapacağım Gezi fotoğraflarınız çok güzel, hayattan keyif almasını bilen insanlar olduğunu görmek de çok güzel bi keyif benim için..
bu araç satılığa çıkmış. inşallah feyzi bey ihtiyaçtan değilde, daha da iyi bir araç yapmak için satıyordur.. alana şimdiden hayırlı olsun.. ah bari arabayı kasaya alıp bu şekilde boyatmak ne kadara patlar bi bilgi verse feyzi abi )
Terminator The Sarah Connor Chronicles dizisini izleyen var mı? Sanırım Jeep sponsor diziye, sokaktan falan çaldıkları araçlar bile Jeep bir bakıyorsun XJ, bir bakıyorsun Wagoner, kendi araçlarıda Rubicon'du, şimdilerde Commander ve Dodge Ram var. son bölümlerden birinde eski model bir Toyota LC vardı, öndeki Toyota yazısını tuhaf bir hale sokmuşlardı TOOA gibi bir şey görünüyordu ;D