Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 755,094

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

bence burası arap cölleri havada rutubet fazla yok kuru hava malzemeler acıkta kalamlarına ragmen fazla paslanma yok gibi tam bir LR parca tarlası

zamanın bol olacak bunlardan bir tane toplayacaksın,hebirinden sağlam olan kısımları bir araya getirip.....
düşünmesi bile güzel. :

herkezin ramazan bayramı mübarek olsun

bugun uzun zamandır pajeroyla gezememenin acısını çıkardım arkadaşlarımla yakın bi yerde öğle yemeğni yemek için arabayı istedim babam yaylalara gidin dedi o gazla doluştuk arabaya gittik ekmek aralarını yedikten sonra sağa sola heryere çıktım walla araba komple çamur oldu yıkattım bi güsel garajına park ettim anlıcanıs bugun çok mutluyum

Bende hala çamurlu focus um la dolaşiyorum Bayram kıyafetleri çok güzel olmus tertemiz çamur işte
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=17156.0

Walla bu kadar çok kullanılabilecek parçayı bi köşeye atsa atsa Araplar atar diye düşünüyorum ben de...Oradan dışarıdan parça almadan kaç tane Land toplanabilir acaba walla merak ediyorum

fırtına ve Orhan (orhan 33) arkadaşlar, aramıza hoşgeldiniz...

Kutlama mesajları, aşağıda linkini verdiğim "Tebrikler ve Kutlamalar" bölümüne taşınmıştır arkadaşlar...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=2530.280

....................... Offroadci dayanismasi baska söze ne hacet.........................

Her zaman ekip ruhuna ihtiyac car çamur da cukurda heryerde varız

arazide yalnız olmamanın faydalarından biri daha

iyi dediniz valla alcaltma kiti ? varmidir acaba ? evet ya eski bir model citroenlerde vardi havali inip yükseliyordu, yada damast in dedigi gibi agir ekipmanlada bu is hal olur ;D ;D ;D ;D

soldan direksyonlu arabalar var.avusturalya diildir o zmn