Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 760,977

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

istanbulda olmasaymış gelirdim :/ ankarada aktivite planlamak isteyen varmıııı???

Yeni arkadaşlara hoşgeldiniz der iyi paylaşımlar dilerim.

arkadaşlar cherokee zj nin lastik ebatları kaç acaba araştırdım bulamadım.
birde hem asfalt hemde hafif araziye en uygun lastik hangisi?

Özgür (costanzo), Erdal (E:R:T), Efe (Wraith), Haldun (Haldun Güreşen), Koray (toni) ve Koray (metronom) arkadaşlar, aramıza hoşgeldiniz...

teşekkürler.araçta yukseklik lastikle ne kadara kadar saylık.yani 4 5 cm lik bir yukseklik problem yaratırmı acaba?

mrb büyüklerim gezenbiliri öğle özledimki okulda tenefüslerde cepten girdim şu öss sınavını hayırlısıyla atlattıktan sonra kendimi jiplere adayacağım bugun kaçamak yapıp girdim nete yoksa yazacabileceğimde yoktu arabaylada gezemiyorum ama napalım zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır demişler herkeze iyi günler iyi muhabbetler arada girer yazarım

bende pazar gününü bekliyorum bazen daglar cagırır.

yine şehit haberlerini duyuyoruz...

bugün de 5 şehidimiz var ne zaman bitecek bu kan ne zaman kökü kurutulacak bu şerefsizlerin

frkbdr' Alıntı:
gördümki eski arkadaşlarımızdan kimsecikler (benim gibi ) yok buralarda.eski topraklarıda bekliyoruz duyurulaaa..

Faruk sen bu "eski toprak" ları yeniden canlandıracaksın sanırım
Zaten isimler "eski" olsa bile off road heyecanımız ilk başladığımız günlerdeki kadar yeni

__ C J 7 __' Alıntı:
yine şehit haberlerini duyuyoruz...
bugün de 5 şehidimiz var ne zaman bitecek bu kan ne zaman kökü kurutulacak bu şerefsizlerin

Özür dilerim sizin mesajı sonradan gördüm...
Beni en çok üzen şey, bu çapulcuların karşısındaki basiretsiz ve çaresiz bekleyişimiz...

)))))) abi yok pejo ya cam filmi bile yaptırmam evde yürüyen araba kalmadı ml komple boyaya girdi navara yı satıyorum biliyosun vitara bodrumda scout ta atilla abiyi bekliyo o bitirince kaporta boyaya girecek bir iki haftaya izmit yolcusu olur scout ...

e sen yaptın tabi makinayı canavar gibi şimdi tuzun kuru "çekici faturasını hangi adrese postalayım )))))) "

arkadaşlar hepinize iyi akşamlar