orjinal tamponlar şaseye sağlam bağlandığı için ben tampondan çekiyordum ancak bazı arkadaşlar daha güzel dursun diye krom tampon yapınca ona da halat baglanmıyor ve şaseye ekstra baglantı ekipmanı yapılıyo (basit bişey )
herkese merhaba bu cj5 e debriyaj balatası dayanmıyo nedendir bir bilen varmı teşekkürler
birde bu ismin altına resim nasıl atılıyo bulamıyorum bir türlü
merhaba, ben ali 22 yaşındayım istanbul/anadolu yakasında oturuyorum 2004 suzukı vıtaram var birde 2004 suzukı jımny profesyonel yarış aracı kullanıyorum. 8 yıldır offroad la profesyonel olarak uğraşıyorum. otomotiv sektöründe çalışıyorum bu siteyi google den yeni buldum ve çok beğendim daha geniş kitlelere hitap etmek dileyiyle diyelim iyi günler
Ali Bey hoşgeldiniz..
bilgi ve tecrübelerinizden faydalanmak isteriz, özellikle suzukici olarak burada olmanız memnuniyet verici
hoşgeldiniz aramıza...
Yeşil-Hayalet (Ali) aramıza hoş geldin..
Araçlar Suzuki bölümünü incelemeni tavsiye ederim baya bir bilgi toplandı , Suzukiciler Kaç kişiyiz bölümüne adını yaz bence ileride lazım olcak bir liste hazırlıyorum.
Ali Bey hoşgeldiniz..
bilgi ve tecrübelerinizden faydalanmak isteriz, özellikle suzukici olarak burada olmanız memnuniyet verici
hoşgeldiniz aramıza...
Yeşil-Hayalet (Ali) aramıza hoş geldin..
Araçlar Suzuki bölümünü incelemeni tavsiye ederim baya bir bilgi toplandı , Suzukiciler Kaç kişiyiz bölümüne adını yaz bence ileride lazım olcak bir liste hazırlıyorum.