semsiglu aramıza hoşgeldin kardeşim.
Senin yaşlarda olan birçok üye kardeşimiz var aramızda.Umarım en kısa sürede hayalindeki CJ ye kavuşursun.Forumumuzda cj konusunda çok bilgili ve tecrübeli arkadaşlar var.Sen sor onlar yanıtlarlar.Araçlar,jeep bölümünde cj hakkında epey bir bilgi mevcut.Ama yinede aradığın cevabı bulamazsan,bir başlık açarsan orada istediğin konuda yardımda bulunulacaktır.
Arkadaşlar yarın ufak bir ofroad gezisi yapacağız şu an 3 jipiz katılmak isteyenler varsa gezi yapılacak bölge ayazağa bahçeköy kemer arası ayazağa da toplanacağız cumartesi eğlencesi ...
dronder oyunlarada gitmek isterdim ama ok larla katılıma izin vermiyorlar ...bol bol foto bekliyoruz oyunlardan....
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=18400.msg139469#msg139469
Önceki fotoğrafına bakınca Hakan Bey diyordum, şimdi Hakan demek geliyor içimden
bayrak da mükemmel durmuş.. şimdi siz muhtemelen Adapazar'ındasınız bir gün beraber gideriz kısmetse... iyi eğlenceler
Önceki fotoğrafına bakınca Hakan Bey diyordum, şimdi Hakan demek geliyor içimden
bayrak da mükemmel durmuş.. şimdi siz muhtemelen Adapazar'ındasınız bir gün beraber gideriz kısmetse... iyi eğlenceler