Mesaj i aldım sağolun bende netten baktım ama 265 /75/ 16 büyük gelir mi diye düşünüyorum.orjinal ebat bende 255/65/16.
aracı fazla yorar mı acaba motorda zaten sadece 2.2 l
elinde parkur amaçlı bulunduracaksan ,özellikle derin çamurda çok iyi çalışıyor.araç standart mı yoksa modifiye var mı(ayna mahruti/dif. lock vb.) ve ruhsatta yazan ağırlığı kaç kg?
elinde parkur amaçlı bulunduracaksan ,özellikle derin çamurda çok iyi çalışıyor.araç standart mı yoksa modifiye var mı(ayna mahruti/dif. lock vb.) ve ruhsatta yazan ağırlığı kaç kg?
defender uygulamaları oldukça başarılı,fiyatları muadillerine göre çok uygun ancak kullanımını parkurla sınırlı tutmakta fayda var.yarışlarda başarılı ancak expedisyon ve keşif amaçlı gezilerde karşılacağınız yol koşullarını bilmediğinizden sadece bunlarla yola çıkmayın derim
hafif araçlarda (tek 3 k vitara mesela) parkur dışında kontol edilmesi zor bir lastik,ancak araç ağırlığın makul seviyede,2.2 motor için çamurda sorun çıkartmayacağını düşünüyorum.özel mesajımda verdiğim tel. da Arif abi daha detay verebilir,onlar bu işin tecrübelilerindendir,soyisminden de anlaşılıyordur. sevgiler