Fatih kardeşim benim kapı çok rahat kapanıyor, sağ kapıda da senden başka zorluk çeken olmadı.
Araba dar ne yapalım biz offroad ve kamp yapmak için aldık, başka şey için değil
İnsa Turbu lastiğin birebir aynı deseni silverstone MT117 extreme olarak bende takılı. Üstelik 35 leri. Çamur konusunda üstüne tanımam. Asfaltta biraz ses yapıyor. Hafif yağışta asfaltta yol tutuşu kötü.
fatih alıştın tabii explorer'a veriyorsun ayarı senin explorer'da da kapı kapanmıyor ; sol kolkukta oturunca diğer arabalardaki gibi uzanıp sağ kapıyı çekemiyorsun kolun yetişmiyor oraya kadar...Halbuki jimny'de direksiyonda oturup sağ ön lastiğin havasını bile kontrol edebiliyorsun. (suzukici bir dost)
Fatih kardeşim benim kapı çok rahat kapanıyor, sağ kapıda da senden başka zorluk çeken olmadı.
Araba dar ne yapalım biz offroad ve kamp yapmak için aldık, başka şey için değil
;D ;D ;D ;D yahu jimnyi azcık zorlasan çadıra alırsın alper baba üşümesin ;D ama hastasıyım jimnynin param olsa ilk alıcam araba gerçi 2 tane almam lazım mehmet becce birleştirirmi bilmem ikisini kapı kapansın diye ben explore'ı pansiyon olarak işletiyorum hehehehe ;D
bitti bitti film kalbin temiz bu gün yükledim yüklicem data büyük geldi azcık sıkıştırıcam film fena ilk müziğine dikkat çekim olay olucak ercova2008;mavi tosunun dönüşü hahahahahah ;D ;D ;D ;D ;D
muratcım ne uğraşıcaz ormanın ortasında lift filan atarız xjnin bagaja hehehe ;D ;D ;D iki ucundan tutup ters çevirmekte biryol tabi ;D ;D ;D zaten explorer altında ezilmeden günü kurtarınca ben bi samurai mı alsam diye düşünmeye başladım jimnye kıyamam duygusal olarakta ;D ;D ;D
slm arkadaslar ben sayfanıza yenı uye oldum gezıler hakkında bılgım olursa sevınırım pazar gunu olan gezıler e katıla bılırım tanısmak uzere. cem ıstanbul