Buradan RR sportla off-road yapılmaz sonucu çıkmasın, yeterince modifiye edince hacı murat bile panter olur, RR sport ise Bowler in eline geçerse böyle bişey olur.
ingilizlerin ticari amaçlarına hizmet etmesi için yapılmış güzel videolar. başka bir ilginç yönü yok...hangimiz savaş alanlarında defender gördü? savaşla hiç özdeşleşmeyen bir isim.
ingilizlerin ticari amaçlarına hizmet etmesi için yapılmış güzel videolar. başka bir ilginç yönü yok...hangimiz savaş alanlarında defender gördü? savaşla hiç özdeşleşmeyen bir isim.
İvedik hurdalığına gelirsen Defenderleri savaş alanında değil ama savaş alanını görmüş defenderleri görebilirsin, 90 yılından beri Defender yerli üretim, önemli ihraç rakamları var , özelliklede yabancı ordulara , amerikan ordusu dahil. Binlerce Türk vatandaşı oradan ekmek parasını kazanıyor.
Yavuz Bey sizin videolari bekliyoruz artik hep youtube hep youtube... hadi bu landcilar bizle gezmiyor, isoff etkinliklerine tek tük katiliyorlar... sürü halinde geziyorlar anladik, biraz şenlendirin şu formu.. bakin Nadir Abinin evde bir sürü canavar varken rüyasinda CJ görür oldu Ben mesela Cj ile şöyle esasli bir gezinize katilmak istesem hayir mi derler?
Yavuz Bey sizin videolari bekliyoruz artik hep youtube hep youtube... hadi bu landcilar bizle gezmiyor, isoff etkinliklerine tek tük katiliyorlar... sürü halinde geziyorlar anladik, biraz şenlendirin şu formu.. bakin Nadir Abinin evde bir sürü canavar varken rüyasinda CJ görür oldu Ben mesela Cj ile şöyle esasli bir gezinize katilmak istesem hayir mi derler?
Dökülen Cj leri toplamaktan bıkmışlardır belki nerden biliim niye sizle gezmediklerini ;D
Niye hayır desinler biz ankarada 3 kişiyiz , esas LR çoğunluğu marmara bölgesinde, adreslerini biliyorsunuzdur atın bir mail katılın geziye, tabi CJ nin nefesi yeterse. ;D
videolar youtube den olduğu ve youtube de Türkiye de kapalı polduğu için görünmüyor
anti sansür programını kurun izleyin bu işi yapan bi çok program var iyi seyirler
Teşekkürler Nadir abi. Bizimki biraz FB-GS rekabeti gibi biri olmadan diğerinin değeri yok, ama Orkunda taraftar çok başa çıkmak zor oluyor, LR cilerin sayısı fazla ama hepsi dut yemiş bülbül mübarek, yada araçlarının neler yapabileceğini bilmiyorlar. ;D
üstat LR yi bilmeyen bu alemi biliyorum demesin zaten LR ve cj bu alemin kitabını yazanlardır,japonlar sonra gelir,doğrumudur üstat bakıyorum millet cj ye milyarlık müzik sistemi kuruyor,yaw egsozunun sesi yeter
Napalım Sezgin, LR lar genelde reklamdan ibaret ;D Hatta geçengün baktım bizim hiç video yok, 0-100 videosu çektim aracın içinden ama telefonla, 3gp yi nasıl çevirceğimi biliyorum yoksa onu koyacam spor araba niyetine ;D