sahi konuralp senin arabadaki en dijital şey neee? : Ama doğru seninki içeriden buhar yapıyordur, onun ıslaklığıdır, dışarıdan gelen değil...maşallah nivalar anfibik aletler
Bendede bir dijital saat var ama rakamlarını görmek için ben şası bakıyorum biraz anlaşılıyor, LR saati japona yaptırmış, ama tapon mal, çalışanını ben henüz göremedim. ;D
DEMİRKÖY ORMAN İŞLETME MÜDÜRÜLÜĞÜ TARAFINDAN VERİLEN İZİNLER GEÇERLİ SEBEP GÖSTERMEKSİZİN SON ANDA (BUGÜN - 14.11.2008) GERİ ALINMIŞTIR. TÜM YARIŞMACILARIMIZA VE SEYİRCİLERİMİZE DUYURULUR.
Tam bir rezalet.Yazık yarış için dünden yola çıkanlara......................................................
Kınıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
selam biraz geç bir cevap konu çoktan kapanmış ama yazmak istedim
tam bir rezalet sakıncası varsa da... niye son günü beklemişler akılları bu zaman kadar neredeymiş? gerekçeleri organizasyonun doğaya zarar verdiği ise en son sırada bizler olursunuz Üstalik ben bir çevreciyim ve etkin çalışmalar yapıyoruz ama daha önemli sorunlarla karşı karşıya iken tartışılacak en son konu buuu.
Yavuz ve Orkun'a birer bağlama hediye edeceğim.
Aşıksa biz de off-road'a aşığız.Atışma kültürünü böyle keyiflice yaptıkları zaman çok hoşuma gidiyor. ;D