dakika 1 gol 1 hayırdır bi tanışma mesajı bir merhaba demek için ilk mesajımı attım daha sonra canadalı burdan devam etmemi istedi. bi yanlış yaptıysam özür dilerim...??
Hoş geldiniz ;D ilk ve son goldür inşallah. forumda biraz zaman geçirirseniz neye canımızın sıkıldığını daha iyi anlarsınız. yaklaşık 1.5 yıldır bu mesajları günde 10 defa alınca ipler kopuyor.. Özür dileyecek bişi yok. Tekrar hoşgeldiniz..
teşekkürler..merhaba adım tuncay.2 yıldır isuzu d-max kulanıcısıyım.daha önceki araçlarım 2 tane cj 7 ve birtane cj 8 tahmin edersiniz ki arızalardan ve aşırı hoplama zıplamadan kaçış olarak d-max aldım.fakat hastalık işte cj ler son iki aydırda bi cj 7 daha var.kopamadımticaretle ugraşıyorum.saygılar
Tuncay bey resimdeki cj-7 nin yapılışındaki evrelerde bire bir bulundum diyebilirim. Ankara da Rauf ustanın orada yapıldı. Hatta gideceği gün benzin deposu değişmişti.
teşekkürler arkadaşlar.göktug bey resim çok iyi oldu benim için..sizde bilirsiniz ne kadar ugraşıldıgını ben 2 ay önce aldım.aynı şekilde ugraşmaya devam..
Arkadaşlar, 20-21 Aralık'ta Ankara Işık Dağı, Karagöl Kamp alanında yapacağımız Offroad ve Kamp etkinliğimize hepinizi bekliyorum, linki aşağıda efendim ,
Selamlar faruk bey 1 saat önce sapanca kartepeden geldim aşağılarda bişey yoktu yolu yarıladıktan sonra kar yağmış durumda ana yol açık ama ara dağ yolları tam offroadlık dolaştım ufak tefek resimler çektim.Bu arada Alabalık yemedende gelmedim yanındada kiremitte mantar süperdi tavsiye ederim...
Tuncay bey resimdeki cj-7 nin yapılışındaki evrelerde bire bir bulundum diyebilirim. Ankara da Rauf ustanın orada yapıldı. Hatta gideceği gün benzin deposu değişmişti.