Çok geçmiş olsun Nursen hanım eskiden tc leri sadece makam sahibi şahıslara verirlerdi. Genelde çevirmelerde pek durdurmazlar onları hala öyleyse gündüz vaktinde silah çektiğine göre… siz üstünüze düşen görevi yapmışsınız. Tekrar geçmiş olsun.
Nursen hn. geçmiş olsun, elbette şikayet etmek lazım ama bırakın şilah çekmeyi ateş edip cana kıyana 5 yıldan fazla ceza yok yaralayan para verip çıkıyo malesef...Bir bayana silah çekecek haldeyse bir adam son derece zavallı ve acınacak halde demektir allah yardımcısı olsun.
ŞENER. bu pazar etkinlik yapan mu arkadaşlar yaa. bazı şeylerden bahsediliyor ama daha gezenbilir üzerinden herhangi bişey yok heralde. eğer bir organizasyon düşünülüyosa ben büyük zevkle katılırım .eğer olamazsa tek başımıza takılacaz artık hiç öyle olmasını istemiyorum ama en kötü öyle yapacaz.
TATLIM GEÇMİŞ OLSUN İSTANBUL DA ARTIK HERKES PRONAYAK DOLAŞIYOR ZATEN EN SONUNDA BUNU DA YAŞADIN YANİ ÇOK ÜZÜLDÜM ALLAH KORUMUŞ ÖOK ÖPTÜÜÜM
SELAM ARKADAŞLAR
HERKESİN KURBAN BAYRAMINI KUTLUORM GEÇ OLDU AMA ANCAK İNTERNET BULDUM ŞU ANDA KÜTAHYA SİMAV DAYIM UMARIM HERKESİN BAYRAMI ÇOOOOOK GÜZEL GEÇMİŞTİR.
SEVGİLER
saol canım benim aradığın içinde ayrıca teşekkür ederim..ist. gelde görüşek...öptüm...kib..ve magandalardan uzak dur....
parodi' Alıntı:
Nursen hn. geçmiş olsun, elbette şikayet etmek lazım ama bırakın şilah çekmeyi ateş edip cana kıyana 5 yıldan fazla ceza yok yaralayan para verip çıkıyo malesef...Bir bayana silah çekecek haldeyse bir adam son derece zavallı ve acınacak halde demektir allah yardımcısı olsun.
SELAM ARKADAŞLAR
HERKESİN KURBAN BAYRAMINI KUTLUORM GEÇ OLDU AMA ANCAK İNTERNET BULDUM ŞU ANDA KÜTAHYA SİMAV DAYIM UMARIM HERKESİN BAYRAMI ÇOOOOOK GÜZEL GEÇMİŞTİR.
SEVGİLER
SELAM ARKADAŞLAR
SEVGİLER