Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 731,609

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Sana da iyi geceler Ali'cim

herkese hayırlı günler bu yeni yılın ilk hafta sonu kocaeli bölgesinde bir gezi pilanı olanlar varmı?

aslında tüm söylediklerine katılıyorum doğru tahliller biz kulağı tersten göstermesini seven insanlarız (kural koyanlardan bahsediyorum: gidip görüyor yada bir dergide okuyup ana hatlarıyla copy-paste yaparak iş yaptım sanıyorlar ) yanlız ben bu olayın bizimle ilgili olan yanını cımbızladım ki şu acıdan bakarakta eleştirdim biz off road araçları olarak kullansakta 4x4 lerimizi gündelik hayattada kullanıyoruz onun içindirki arazide belki ihtiyaç duymadığın bir sürü özellik konfor ve güvenlik etkili olanları göz önüne alırsak bunların çalışır ve yeterli iş görürür olması hem bizim hem bizim dışımızda kalanların hayatını kolaylaştırır korur. Ben Olaya Bu şekilde Baktım. Tabi ki Kural koyandan uyanda Şu sözü unutmaması lazım '' İnsanlar hep dünyayı düzeltmeye çalışırda ne dense aklına kendinden başlamak gelmez '' şimdi ne yapalım devlet babaya kızıpta gitmeyelimde her fırsatta başkalarından tedirgin mi olalım en ufak şeyler için o eksik bu onaysız bu yok diyene boyunmu eğelim. Toparlarsak Örnek aldığımız insanlardan ülkelerden temelde ögrenecek çok şeyimiz var hiç bir gün bu ülke nin yolları almanya daki yollara benzemeyecek ya daha kötü ya daha iyi olacaktır cünkü biz model almayı ele yüze göze bulaştırmayı severiz

damast' Alıntı:
Merhaba hakan bey
gecen pazar şile sahilde idim yanilmiyorsam sahilde siz vardiniz.
görüşmek üzere
murat
Hocam tşkler, Şile sahilinde uçan daire gibi olmuş biraz resmi güzel yakalamışşın, kum set daki çöp cam vs.leri göreyim hemde sistemleri test edeyim diye yakıp yolakadar geldiğim bir an, güzel yakalamışşın. Tüm Offroad sever arkadaşlarıma bol çamurlu keyifli bir yıl 2009 olur inşallah.
Slmlar Hakan

Bu muayene konusunda bi olayı anlatım.Trabzonda muayene olan araçın sahibiyle beraber kontrol eden görevli, aracta çürük kontrolü yapaken tornavidayı adam sert şekilde arabaya sürterek kontrol etmiş.Aracın sahibi çıkarıp silahı görevliyi vurmuş.o günden beri araçın yanına araç sahibi sokulmuyormuş. öyle duydum!.. : )

valla bende olsa canına okurum ne oglum emire ne kızım elife o şekilde dokunamazlarda boya koruması özellikle çürük ve boya kalınlığı testi cihazla yapılır istanbulda böyle olduğunu biliyorum. bunun ayrıntılarını nereden ögreniriz bir bakalım bu konu çok uzadı ben bu konunun yapılması tarafıyım bu konudaki fikrim net amma herşey adabıyla layıkıyla olsun bana yeter. bu siteye bakmanızı öneririm.

http://www.tuvturk.com.tr/contab.asp?id=4

TÜM GEZENBİLİR AİLESİNİN YENİ YILINI KUTLAR,
BOL MACERALI, BOL ÇAMURLU AMA
GÜLEN YÜZLER VE MUTLU KALPLERLE PAYLAŞILMASI DİLEĞİYLE
GÜZEL GÜNLER DİLERİM

Aramıza yeni katılan tüm arkadaşlara hoşgeldiniz der, iyi paylaşımlar dilerim.

benim cj me öle bişi yapacak öbür gün gazetelerde muyane istasyonunda katliyam haberleri çıkar ;D (benden başkası çizemez)

Doğum günümü hatırlayıp bana mesaj atan sayın TezzMertek nikli arkadaşım Murat ÖZ 'e bir kez daha buradan TEŞEKÜR etmek istedim...çok teşekkür ederim... dediğim gibi pastamı istiyom zirvede de olsak mutlak d.günü pastamdam tatmak istiyorum

ayrıca buradan tüm gezenbilir ailesinin ;
Yaşamın parçalarını birleştiren zaman sürekli akar zaman zaman... Yeni yıl yeniden devam edilen bir yaşam... paylaşmaya değer olan...
Yeni yılı sevgi ve paylaşabilmek dileğiyle
Mutlu Yıllar...
sevgi ve saygılarımla...

arkadaşlar uzun süre giremedim siteye ama simdi okudum sayfa 284-285-286 da tüm bana mesaj yazan sağduyulu arkadaşlarım inanın cani gönülden teşekkür ediyorum..evet ogünü hatırlamak bile istemiyorum ilk defa bir bayram burnumdan geldi...ayrıca o vatandaşın trafikden sicilini araştırdığınız için teşekkür ederim..demekki o Qırro zeytinburnu taraflarında ikamet ediyor...sevgili arkadaşlar siz siz olun çok dikkatli olun ben öyle yapıyorum artık hatta uzun süre araç bile kullanmadım motorumla gezdim tekrar teşekkür ediyorum hepinize sağolun daha bu tranvayı üzerimden atmış değilim.. ne yazıkk ki üzüldüğüm nokda o da bir jeep sürücüsü..yani bizlerden biri ... ama içinde jeep tutkusu ve ruhu olmayan ve o düşüncelerden uzak sadece bir yaratık diycem...

maşallah diyorum 2009 da da tam gaz devam aman trafik kurallarına uyalım uymayanları uyaralım...