Göktuğ, örnek olarak alınacak olan imzandan dolayı seni kutluyorum ve ''Türkçemizi Doğru Kullanma'' kampanyasını GEZENBİLİR sayfalarında başlatmamızın ne kadar önemli olduğunu vurgulamak istiyorum..
Bilindiği üzere güzel yurdumuzun güzide koşelerinden zigana dağlarında meydana gelen elim bir kaza sonucu TADEK üyesi 10 dağcımız hayatını kaybetmiş 3 tanesi yaralı kurtulmuştur. Bu kazada hayatını kaybeden doğa aşığı arkadaşlarımıza ORDU OFF ROAD KULÜBÜ adina allahtan rahmet kederli ailelerine sabırlar, yaralı olarak kurtulanlarada acil şifalar diliyoruz.
Kendimi çok şanslı hissediyorum. 3 - 11 Ocak 2009 tarihinde TFD Kış Temel Eğitim Faaliyeti için orada 6 gün kamp yaptım. Yani 2 hafta önce oradayım. Olay yeri bizim kamp yaptığımız yerin 200 m kadar aşağısıydı. O patikalarda bende gezindim, kar yapısını inceledik. Azda olsa çığ bilgisi aldık ve üzerine bu felaket. Umarım bu dağcılığa hevesli insanların hevesini kırmaz.
Doğada hepimiz misafiriz. O istediği sürece orada kalırız.
Doğa sever kardeşlerimizin kaybından derin üzüntü duydum, Allah rahmet eylesin kalanlara şifa ailelerine de sabir versin. Dayanılması zor bir acı dindişrmek için ne dense boşuna lakin isteğimiz tekrarı olmasın Allahım bir daha göstermesin Tüm doğa severleri Korusun.