Jeep34 Zirve Mesajlar 5,909 Tepkime Puanı 28 Yer İSTANBUL 14 Şub 2009 #6,209 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Bu arada 12 günlük 6000 km Anadolu gezisene CJ ile gitmeye karar verdim. Bu aysonuna kadar haber alamazsanız hakkınızı helal edin
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Bu arada 12 günlük 6000 km Anadolu gezisene CJ ile gitmeye karar verdim. Bu aysonuna kadar haber alamazsanız hakkınızı helal edin
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 14 Şub 2009 #6,210 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Jeep34' Alıntı: Günde 1000 km'yi ya otobüs yada kamyon şoförü yapar Genişletmek için tıkla ... Bende onu diyorum zaten, Orkun ; CJ ilemi geldin Ankaradan demişte ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Jeep34' Alıntı: Günde 1000 km'yi ya otobüs yada kamyon şoförü yapar Genişletmek için tıkla ... Bende onu diyorum zaten, Orkun ; CJ ilemi geldin Ankaradan demişte ;D
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 14 Şub 2009 #6,211 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Jeep34' Alıntı: Bu arada 12 günlük 6000 km Anadolu gezisene CJ ile gitmeye karar verdim. Bu aysonuna kadar haber alamazsanız hakkınızı helal edin Genişletmek için tıkla ... Günde 500 km ? bence zor. Yapmaya yapılır ama gezmeye vakit kalırmı? sanmam.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Jeep34' Alıntı: Bu arada 12 günlük 6000 km Anadolu gezisene CJ ile gitmeye karar verdim. Bu aysonuna kadar haber alamazsanız hakkınızı helal edin Genişletmek için tıkla ... Günde 500 km ? bence zor. Yapmaya yapılır ama gezmeye vakit kalırmı? sanmam.
Jeep34 Zirve Mesajlar 5,909 Tepkime Puanı 28 Yer İSTANBUL 14 Şub 2009 #6,212 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Boğaz köprüsündeki dedeler yarışı gibi olur
S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 14 Şub 2009 #6,213 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Yok yok döndüğünde parmağını prize sokmuş gibi olursun sarsıntıdan...Saçlar dimdik, hala sarsılmaya devam eden, gürültüden %50 işitme kaybına uğramış bir Uğur geri gelir ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Yok yok döndüğünde parmağını prize sokmuş gibi olursun sarsıntıdan...Saçlar dimdik, hala sarsılmaya devam eden, gürültüden %50 işitme kaybına uğramış bir Uğur geri gelir ;D
Jeep34 Zirve Mesajlar 5,909 Tepkime Puanı 28 Yer İSTANBUL 14 Şub 2009 #6,214 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Sevtap, sanki senin aracın farklı.. CJ den hallice Bunlar off-road aracı.. Lüküsün simgesi değil ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Sevtap, sanki senin aracın farklı.. CJ den hallice Bunlar off-road aracı.. Lüküsün simgesi değil ;D
alpreklam Kamp I Mesajlar 124 Tepkime Puanı 0 Yer bursa - merkez 14 Şub 2009 #6,215 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Uğur abi yanına copilot olarak bi böbrek taşı olan birisini al. Sevabına Tedavi olmuş olur hem ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Uğur abi yanına copilot olarak bi böbrek taşı olan birisini al. Sevabına Tedavi olmuş olur hem ;D
alpreklam Kamp I Mesajlar 124 Tepkime Puanı 0 Yer bursa - merkez 14 Şub 2009 #6,216 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Tabi bu arada insan içinden "keşke benimde taşım olsa " demiyor değil hani
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Tabi bu arada insan içinden "keşke benimde taşım olsa " demiyor değil hani
S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 14 Şub 2009 #6,217 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Jeep34' Alıntı: Sevtap, sanki senin aracın farklı.. CJ den hallice Genişletmek için tıkla ... ;D ;D Kesinlikle haklısın, benimki AS 600 gibi ses çıkarıyor ama Allahtan bu ses var, yoksa sarsıntıdan Şile'den dönerken bile uykum geliyor
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Jeep34' Alıntı: Sevtap, sanki senin aracın farklı.. CJ den hallice Genişletmek için tıkla ... ;D ;D Kesinlikle haklısın, benimki AS 600 gibi ses çıkarıyor ama Allahtan bu ses var, yoksa sarsıntıdan Şile'den dönerken bile uykum geliyor
Jeep34 Zirve Mesajlar 5,909 Tepkime Puanı 28 Yer İSTANBUL 14 Şub 2009 #6,218 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Gel o zaman Alper Ama dur sen yeni evlendin..Şimdiden fırça yeme..Hadi biz kösele olduk
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Gel o zaman Alper Ama dur sen yeni evlendin..Şimdiden fırça yeme..Hadi biz kösele olduk
alpreklam Kamp I Mesajlar 124 Tepkime Puanı 0 Yer bursa - merkez 14 Şub 2009 #6,219 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Abi zaten eşimi idare etme konusunda senden ders alıcam
alpreklam Kamp I Mesajlar 124 Tepkime Puanı 0 Yer bursa - merkez 14 Şub 2009 #6,220 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Cerçek bir arazi aracınız varsa başlıklı yazı dan: 137- Kılıbıksınızdır veya eve yağ çekenlerdensinizdir.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Cerçek bir arazi aracınız varsa başlıklı yazı dan: 137- Kılıbıksınızdır veya eve yağ çekenlerdensinizdir.
Jeep34 Zirve Mesajlar 5,909 Tepkime Puanı 28 Yer İSTANBUL 14 Şub 2009 #6,221 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Hay Allah.. Nereden çıkar bu arşivi : Ben ikiside değilim, kazakta
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Hay Allah.. Nereden çıkar bu arşivi : Ben ikiside değilim, kazakta
4 L Kamp III Mesajlar 908 Tepkime Puanı 3 Web www.burcakoto.com 14 Şub 2009 #6,222 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Jeep34' Alıntı: Bu arada 12 günlük 6000 km Anadolu gezisene CJ ile gitmeye karar verdim. Bu aysonuna kadar haber alamazsanız hakkınızı helal edin Genişletmek için tıkla ... discovery-V8' Alıntı: Günde 500 km ? bence zor. Yapmaya yapılır ama gezmeye vakit kalırmı? sanmam. Genişletmek için tıkla ... abi bende zannetmiyorum, ikinci gün cereyan yapar boynunun sol yanı tutulur zatürre olursun maazallah hem WK ne der bu işe ?
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Jeep34' Alıntı: Bu arada 12 günlük 6000 km Anadolu gezisene CJ ile gitmeye karar verdim. Bu aysonuna kadar haber alamazsanız hakkınızı helal edin Genişletmek için tıkla ... discovery-V8' Alıntı: Günde 500 km ? bence zor. Yapmaya yapılır ama gezmeye vakit kalırmı? sanmam. Genişletmek için tıkla ... abi bende zannetmiyorum, ikinci gün cereyan yapar boynunun sol yanı tutulur zatürre olursun maazallah hem WK ne der bu işe ?
J Jeepcj7 BUILD IT! RUN IT! BREAK IT! FIX IT! REPEAT! Mesajlar 1,775 Tepkime Puanı 1 Yer ISTANBUL 14 Şub 2009 #6,223 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) itiraf.com discovery-V8' Alıntı: ;D ;D ;D ;D ;D ;D LR3 ü ben bile görsem kabus sayılır ;D Genişletmek için tıkla ...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) itiraf.com discovery-V8' Alıntı: ;D ;D ;D ;D ;D ;D LR3 ü ben bile görsem kabus sayılır ;D Genişletmek için tıkla ...
ufuk28 Kamp III Mesajlar 878 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL 14 Şub 2009 #6,224 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Arkadaşlar konuyla alakasız olacak ama yarın Şile'de yarışmı var.Cevaplarsanız sevinirim..
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Arkadaşlar konuyla alakasız olacak ama yarın Şile'de yarışmı var.Cevaplarsanız sevinirim..