Hayır Ufuk bey; sezonun ilk yarışı 28 şubat/ 1 mart tarihlerinde,daha doğrusu sadece 1 mart pazar günü.Ama gelmek isteyen ctesinden gelebilir,muhabbet,sohbet,şilede balık,rakı falan. ;D ;D ;D
önce hayırlı yolculuklar dilerim.. Geçen sene Land rover ile 2300 km yapmıştık 13 14 gün sürdü fakat gezdik baya güzeldi. istanbul iznik sonra kuşadasına kadar kıyı kıyı kamp yapa yapa uludağ sipil ve kazdağları çok güzeldi amma defender i bilirsiniz 2.5 benzin olunca bir de 2 3 araç sanız hızınızı 80 km sabitleyeceksiniz bazen kaptırdığımız zamanlar oldu gerçi fakat az 15 günlük yaz tatilimi böylece geçirdim bu güzel oldu... Sanada iyi eğlenceler dilerim dikkat li seyirler...
Bizim ailede 2 tane CJ var ve bu ikiside hergün kullanılıyor yani günlük araç olarak.Bir tanesi ben bildim bileli bizde ,hala canavar gibi, benim kullandığım da 3 senedir bende ve hergün kullanıyorum.Düzenli ve doğru yapılan bakımlarla araçta hiç bir problem olmaz.Ben CJ m ile bırakın Ankara'yı dünyanın öbür ucunu yine giderim
Arkidişler,bence cj lerde bu yaşa rağmen biraz uzunyolu becerebilirler heralde,Tanju(mobyletteboy),mobylettle heryere gidiyor,onlarda gider diye düşünüyorum.
Arkidişler,bence cj lerde bu yaşa rağmen biraz uzunyolu becerebilirler heralde,Tanju(mobyletteboy),mobylettle heryere gidiyor,onlarda gider diye düşünüyorum.