Bende yanlış anlaşılmayayım LandCruiserı seviyorum, balina gibi Toyota'yı ayrı seviyorum... sorunsuz, verimli araçlardır... hele Amerikan versiyonu pickupları ayrı ayrı seviyorum, Tacoma & Tundra...
Ben Tuğsan'a takıldım ;D
Bende çok beğeniyorum toyota pick-up ları. Rubicon a gelince günümüzde , pick-up ve kamyon ları saymazsan sıfır olarak alınabilecek arazi aracı diyebiliceğim 3-5 araçtan biri Rubicon doğruya doğru.
Sanıyorum Ali Bey yeni gezi hazırlığında Landrover i ile, tek başına Istanbuldan sürekli doğuya giderek dünyayı dolaşıp tekrar Istabula dönecek , projenin adı ist2east gibi bişeydi galiba. Büyük sahra yı (Sahara) geçecekti güvenlik problerinden dolayı iptal oldu.
Eren Ataç merhaba...
Pajero ile aramız herzaman iyidir, bildik ilk gözağrısı hikayesi
Beni aracım değil insanlar yoruyor. Almam gereken bir parça için iki farklı kişi aynı fiyatı verdi ama biri orijinal biri çıkma diyor ve her ikisi de diğer ihtimalin mümkün olmadığını söylüyor. Ve araç epeydir ööle yatıyor. Arada bir alıcılar (pardon ölücüler) geliyor, karışık yani
Eğer arzu ederseniz bu hafta içi sizin için Ankaradaki hurdacılar sitesinde bir kaç tanıdığıma aradığınız parçayı sorabilirim.Parça her ne ise sıfırı İstanbulda daha kolay bulunur belki ama çıkma diyince Ankara hurdacılar ve yıldız sanayi gibisi yoktur.Düşünürseniz bana özelden yazın lütfen.
Vitara sanayide,motoru yenileniyor.. Boluya yetişir diye hesaplamıştım ama yetişmedi malesef,bu sebeple geziye katılamadım.
Gidemediğinize üzüldüm. Kısmet değilmiş diyelim. Ben de son hafta vazgeçtim, iyiki de vazgeçmişim. Kulağımda oluşan bir enfeksiyon yüzünden şu an şişti ve ağrı yapıyor ve de duymuyorum
Araç için ilgine teşekkür ederim, hemen yazıyorum...
Gidemediğinize üzüldüm. Kısmet değilmiş diyelim. Ben de son hafta vazgeçtim, iyiki de vazgeçmişim. Kulağımda oluşan bir enfeksiyon yüzünden şu an şişti ve ağrı yapıyor ve de duymuyorum
Araç için ilgine teşekkür ederim, hemen yazıyorum...
Teşekkür ederim, fenaymış öğrendim, iki gecedir uyutmuyor
Biraz ayıp olacak ama doktora gitmekten nefret ettiğim için hep dayanamayacağım noktaya kadar beklerim. Ama bu sefer çabuk pes ettim...
Size de teşekkür ederim.
Aslında hastalıktan korkmak lazım ama tüm o muayenehaneler, her daim buz gibi olan steteskoplar, girer girmez yüzünüze çarpan o koku, vs...Bunların hepsi kaçmak için sebep