selam scrambler,karamürselde şöyle dağ köylerine giden yollar var ve köylerin içinden patika yollar çıkıyo burlardan gidilebilir ve orman yollarıda var ben her seferinde değişik yerlere gitmeye çalışıyorum bizim buralara yakınsın galiba...
Az önce bir müşterimin aracını kullandım. Honda civic yeni kasa ARABADA ALÇALTMA KİTİ vardı. İnanılır gibi değil, arabanın içine girmek için binmek değil, ancak inmek kelimesi kullanılabilir. Biz tırmanarak bindiğimiz için garip geldi...
Az önce bir müşterimin aracını kullandım. Honda civic yeni kasa ARABADA ALÇALTMA KİTİ vardı. İnanılır gibi değil, arabanın içine girmek için binmek değil, ancak inmek kelimesi kullanılabilir. Biz tırmanarak bindiğimiz için garip geldi...
geçen benim servise corvette geldi ben oradayken , usta içine bindi teste çıkmak için güldü adam sürekli jeepler içinde bütüngün ,ben nasıl kullancam bunu yahu diyip durdu
benim normal kullandıgım araçta d-max...geçenlerde annemin arabasıyla otoparkın rampasına girimemle çatur çutur sesleri bir tahmin edin.. ;D...valla bana iyi gelmiyor normal otomabiller.
mehmet babanı sen ikna edemiyorsan biz hiç edemeyiz..bu gün biraz zorladım abi sende gel diye arabasına kıyamıyor ama yakın bir zamanda sana sürpriz yapacak benden duymuş olma..