Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 754,882
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

eeg52' Alıntı:
Cem link olarak şunu kopyala ve ver daha iyi ve kestirme severim seni ,yorulmanı istemem .... ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=26482.40
yavv abı sen olmasan valla ben kanser olacam su bılg karsısında

Etiketler

ates' Alıntı:
abi nerdesin sen hayırdır bi terslik yok dimi epeydir göremedim seni sitede ?

ateş gezmekten sağa sola bakmaya ,olayları takip etmeye fırsatın olmuyor ki senin ,bir ara anlatırım :ama önce iyileşmen şart !... ;D

bende bi meraba diyeyim abi hakket yoksun bişey sorcak olsam kayıpsın diyeyim yakalamışken merhaba

işallah abi ilaçlar kremler iyi olurum kısa zamanda ağrısı geçse kafi aslında valla ayağı yanık it gibisiniz derdi rahmetli anneennem o laf tam bu aralar oturuyo dediğine abi

eeg52' Alıntı:
Cem link olarak şunu kopyala ve ver daha iyi ve kestirme severim seni ,yorulmanı istemem .... ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=26482.40

Ergican, karıştırma yaaaa....!!
Siz bakmayın ona çocuklar;

gezenbılır
gezgındunyası
etkınlıkler
offroadgezenbılır ank grubu kartalkaya kamp ve offroad duyurusu 21-22 mart

;D ;D ;D ;D ;D

slm millet herkez buaraya taşınmış yaaa ))) bu arada dün 3 araç battık ve sağolsun yardımımıza damast koştu fethat paşa tarafında biyerde çimenliğe girdik boş bir arazi ama sonumuz kötü oldu yaaa yumuşak toprak ve hazin son 3 araç olduğu yere gömüldü)))) jimny mehmet akutu aradı ama onlarda gelmedi ))))

slm arkadaşlar cj 7 nin tavanına takmak için balta ve kürek ihtıyacım var nerde satıldıgını bilen varmı bu tür şeylerın ,???

nerede yaşadığınız bilmiyorum ama istanbulda veya büyük şehirlerde iseniz bauhaus a bakmanızı tavsiye ederim krom paslanmaz güzel malzemeler var iş görür malzeme bende aldım ayrıca rus pazarı olan illerde iş görür malzemeler var

bu arada bende grand cj7 ve difender var difenderi satmayı düşünuyorum

tesekurler.