murat abiye çok teşekkürler hakkını helal et abi o kadar çamurlu yoldan geldin hemde kalmadan ) ve bizi kurtardın helal olsun valla takdir edilecek adamsın.. hakkını helal abi elbet bi gün bizde kurtarırız seni
saol ergün abi sorma çok kötü faka bastık yaaa ormanlıda hani yeşillik alanda yanlamıştı ya millet aynı öle bi yer tabi daldık hiç zemin kontrolü yapmadan 3 tur filan attık aşağılara inincede malum çok kötü saplandık ama harika bi yer bastığın yerden su çıkıyor
ewet abi spin yanlama hepsini yaptık tabi spin atarken aşağıya eğimli olduğundan arazi aşağıya kaydık ve süper bi balcığa saplantık yani baraj yatağı gibi çeltik tarlası gibi örnek çoookkk
arkadaşlar bu folyo kaplatma konusunda bilginiz varmı?galiba reklamcılar yapıyor bu işi..benim düldülü boyatıyorum bi zaman sonra bu işi yapacagım ama maliyeti ne olur ne kadar saglıklı olur hiç bilgim yok..varmı bir bilginiz..?
arkadaşlar bu folyo kaplatma konusunda bilginiz varmı?galiba reklamcılar yapıyor bu işi..benim düldülü boyatıyorum bi zaman sonra bu işi yapacagım ama maliyeti ne olur ne kadar saglıklı olur hiç bilgim yok..varmı bir bilginiz..?