Arkadaşlar ya şu kayışdağına nerden nasıl çıkılıyor soft bi şekilde gerçekten merak ediyorum orayı. Şöyle çıkıp manzarayı izlemek küçük bi mangalı yakıp biraz keyif yapmak istiyorum orda.
Arkadaşlar ya şu kayışdağına nerden nasıl çıkılıyor soft bi şekilde gerçekten merak ediyorum orayı. Şöyle çıkıp manzarayı izlemek küçük bi mangalı yakıp biraz keyif yapmak istiyorum orda.
Kayışdağına rahatça çıkılır fakat mangal yaktırmazlar diye düşünüyorum tepede.. Yolu ise görmeniz lazım birçok çıkış yolu var!!! bende nihat usta ile çıkmıştım en son..
eko bendekide aynı telsiz ben monte ettirmedim benim elektronikçi çakmak kiti hazırladı vites konsülü ile koltuk arasına sıkıştırıyorum anten kablosuda fitillerin arasından koltuğun kızağının oradan bağlıyorum eve giderken söküp alıyorum hemde aracı delmemiş oluyorum.danita 1640 iyibir telsiz kendi aramızda rahatlıkla konuşuyoruz mahmut sağolsun
[/quote]
telsizi nerde taktırabilirim ?
sizin elektronikçi ne tarafta bu konuda banada yardımcı olabilirmi ?
birde anteni tavana değilde arka tanpona vidalarsam nasıl olur ?
şimdiden değerli bilgileriniz için teşekkür ederim.
hele çamurdan çıktıktan sonra lastiklerden sağa sola çamur kütleleri atlamıyomu hele hele o alt davlunbaza vuran çamur kütlelerinin patır patır sesii olsada dinlesem