Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 760,607

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

doğrudur cem abide hem xj hem cj bide xj ye masraf ettim biraz kit falan koydum cj yağınca xj ile caddede takılcam öle düşünüyorum işte yazık arabaya

Mithatcan' Alıntı:
doğrudur cem abide hem xj hem cj bide xj ye masraf ettim biraz kit falan koydum cj yağınca xj ile caddede takılcam öle düşünüyorum işte yazık arabaya
sen bence şik bır cj caddeye takıl daha ıyı yazında cabrıo)))))

Bol ne demek dolu. Ister sıfır ister 2. El. Hala 30 yaş üstü sinyali farı, besttopı, tüm elektrik tesisatı, kaportası mekanik aksamı vs. Dana ne olsun. Hemde parcalar Abd de degil. Istanbulda

Valla babane yokuşu yolunda bile cjnin stop farı vardı. parçaları heryerde bulunabilir. Cem abi naptın taktınmı o stopu arabaya

Jeep34' Alıntı:
Bol ne demek dolu. Ister sıfır ister 2. El. Hala 30 yaş üstü sinyali farı, besttopı, tüm elektrik tesisatı, kaportası mekanik aksamı vs. Dana ne olsun. Hemde parcalar Abd de degil. Istanbulda
Ama sanki geçenlerde Orkun mudedi hatırlamıyorum hurdalıklarda parça arıyoruz parçacılar parçaları bozup hurdaya atıyormuş diye ama galiba yanılmışim

ben nacizane mithancan'a cj ile ne işin var senin aracın istersen böyle olabilir diyorum