Fatih abi bu resimleri hangi sitede yaptırdın. Serbest muhabbet köşesine konu açıp link verirsen bende dergilerde Kapak Erkeği olmak istiyorum benimde plaklarım 45 liklerim olsun istiyorum
Fatih abi bu resimleri hangi sitede yaptırdın. Serbest muhabbet köşesine konu açıp link verirsen bende dergilerde Kapak Erkeği olmak istiyorum benimde plaklarım 45 liklerim olsun istiyorum
Dün 21:30 gibi Avrupa yakasından dönüşte 1. köprü yolunda TEM ayrımını geçip yokuşu inmeye başlarken diğer istikamette ters duran bir CJ gördüm. Takla atmış ve yolda ters kalmıştı. Köprüyolu trafiği neredeyse E5'e kadar durmuştu. TEM'den gelip Çamlıca'da 1. Köprü yoluna bağlanılan nokta. Yavaş ve yakın değildim, fazla bakamadım ama görebildiğim kadarıyla siyah veya koyu renkti ve önünde aşağıya koyduğum resimdekine benzeyen bir tamponu vardı. Anlattıklarımdan aracı ve sahibini tanıyabilenler çıkabilir diye yazıyorum. Umarım önemli birşey olmamıştır.
bendede TIME' a kapak olduğum bir bir sayı var evdeki bilgisayarda akşam unutmazssam yayınlarım . Bende tek meşhur benim zannetmiştim meğer vouge'a dolara imaj olanlar da varmış