Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 794,453

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

hayırlı olsun,

tam bir dağ keçisidir pas 11...

sizi mahçup etmeyecektir...

evt satım ergun abi alan arkadaşlarda bizden ortamdan kopmıycak pas 11

Eeeee Dursun usta artık TOYOTA almanın vakti gelmiştide geçiyordu.Senide aramızda görürüz yeni Toyotanla artık,başka araçlara bakma sakın. ;D ;D ;D

tugsan75' Alıntı:
Eeeee Dursun usta artık TOYOTA almanın vakti gelmiştide geçiyordu.Senide aramızda görürüz yeni Toyotanla artık,başka araçlara bakma sakın. ;D ;D ;D

tugsan hocam toyoto içimde yatan aslan fakat daha cok arazi bagisi tarzı bir arac düşünüyorum benim münübüsün arkasında romorkla sahalara kadar taşıyıp arazide zincirlerini cözecem bir canavar düşünüyorum trelır aracı tabiki bu trelır araclarının cogalması ve türkiyede bu sporunda yaygınlaşması umuduyla

Tamam, benim çanavar sana vererim?

Jyrays' Alıntı:
Tamam, benim çanavar sana vererim?

Jyrki senin araca diyecek yok gercekten güzel bir makina belki hafta sonu ankaraya gide bilirim hurdalıgı biraz karıştırayım

Arkadaşlar, mayısın son haftasına kimseye söz vermeyin. Gezenbilir 2. Festivalini gerçekleştireceğiz. Bolu /Aladağlarda planlanan Festival 3 gün 3 gece sürecek
Aladağların nefis doğasında gölete karşı çadırda uyku Ateş başı muhabbet
Tüm görüşmeler bittikten sonra, yiyecek ve içecek menümüzü belirleyip, off-road ve diğer aktivite oyunları düzenleyeceğiz. Belki 1.lere ödüller Kim istemez dönüşte bir vinç götürmek
Çok ama çok renkli geçeceğine inandığımız bu festival yakın zamanda tüm zamanların en katılımlı organizasyonlarına aday olacak

Tüm detaylar tamamlandıktan sonra duyurusunu yapacağız, o haftalara yeteki başka sözünüz olmasın..