KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
abi bu arac ın içi benim münübüsten daha janjanlı hanki mantık bir jeep i bu şekilde kulanmak ister anlamam.Fakat dediklerin dogru sıfırdan bir arac toplamak belki hazırını almaktan daha pahalıya mal olacak ama en azından düşündüklerimi ve cogu aracta eksik gördüklerimi kendi ellerimle toparlıycam bu benim deneyimlerimi artıracak başara bilmenin hazzını yaşamak en güzeli aracları hazırladıkmı hemen ilk iş trelır etabı oluşturmak hafta sonları kıran kırana heycan dorukta trelır oyunları düzenlemek lazım
Çok haklısın kendi işini yapabilmenin zevki tarif edilemez
ilandaki gibi jan janlı olmaz belki ama ben yapmışım onu kimse anlayamaz.
İzmirden sevgilerle.
Arkadaşlar selam. Ben geçenlerde internette biyerde bir afiş gördüm isoff bu cumartesi bi üniversitede offroad oyunları düzenliyordu sanırım. Bu konu hakkında bir bilgisi olan var mı??
Arkadaşlar selam. Ben geçenlerde internette biyerde bir afiş gördüm isoff bu cumartesi bi üniversitede offroad oyunları düzenliyordu sanırım. Bu konu hakkında bir bilgisi olan var mı??
yarışı isoff düzenlemiyor.yarışçı bir abimizin ortaokula giden oğlunun projesi.yarışçılar gönüllü olarak katılıyor.maltepe üniversitesinin arkasında yapılacak.cumartesi...
yarışı isoff düzenlemiyor.yarışçı bir abimizin ortaokula giden oğlunun projesi.yarışçılar gönüllü olarak katılıyor.maltepe üniversitesinin arkasında yapılacak.cumartesi...