KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
arkadaşlar affınıza sığınarak photobcket olayını denemek için bir resim yollayacağım.gezenbilir galeri olayını çözemedim ayrıntı yazılırsa(yazıldıysa link verilirse)sevinirim.
Göktuğ photobucket te bir sorunvar o yüzden Sedat beyde fotoları http://www.gezenbilir.com/galeri sine yüklememizi tavsiye etti ama ben hala başaramadım nasıl kullanılıyor diye biraz ps özürlüyümde o yüzden senin gezideki videoları ve fotoları dogrü düzgün göremedim
selamlar
BU pazar günü " SUZUKİ PLUS " organizyonunu gerçekleştireceğiz. Yanlızca modifiyeli suzuki araçların yeralacağı gezi ile ilgili link ve detaylar aşağıdaki linktedir. Suzukiciler bu taraftan buyrun :
Olanakları elveren tüm arkadaşlarımı destek ve katkı sağlamaları için '' Öğrencilerimiz Kütüphanemizin Boş Raflarının Doldurulmasını Bekliyor '' başlığına bekliyorum, göstereceğiniz duyarlılığa şimdiden teşekkür ediyorum. Linke buyrun
arkadaşlar önümüz yaz malüm bir ara cok tartışılan ve bazı arkadaşların trial etabı hazırlıkları vardı şöyle a sınıfı bir trial etabı hazırlansada hafta sonları kurtlarımızı döksek bak aracta hazırlıyorum trial için
olur dursun abii...bide bişey diyecegim sabah beri sahibinden.com da ki cj ilanlarına bakıyorum da..kimisi türkiyede tek demiş kimi..offroad canavarı demiş uçuk uçuk rakamlar yazılmış..nasıl iş bu..anlamadım..