KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Mesut bey kamp malzemeleri extreme sport mağazalarında çok pahalı ben Ankara forum Alıışveriş merkezindeki Kipa'da inceledim çok çeşit var fiyatlarıda piyasaya göre ucuz birde Ankamal Koçtaşta uyku tulumlarında indirim yapmışlar bakmanızı tavsiye ederim.Mat yerine şişme yataklar güzel oluyor evinizdeki konforu çadırda yaşıyorsunuz.
arkadaşlar ben bütün malzemelerimi istanbulda bi yerden aldım interntten siperiş ettiğinizde yolluyolara husky 4 mevsim çadırımı 185tl ye aldım loap st lourent uyku tlumu(-15,-20) 135 tl ye aldım çok ucuza geldi tavsiye ederim çadırım kurulumu özellikle inanılmaz kolay ben tek başıma akşam karanlıgında 10 dakka bile sürmüyo kurmam tavsiye edilir
Bugün bende uyku tulumlarını aldım. Sağolsun İsmail abiyle birlikte aldık yardımları için ve tabiki zaman ayırdığı için buradan bir kez daha teşekkür ediyorum kendisine. Kepeztepe etkinliğinde kullanma fırsatını bulacağım tüm malzemeleri, bakalım performansları nasıl olacak buradan yazarım.(fiyatlar çok hesaplı bu arada) Bence malzeme almaya ismail abiyle gitmek ta yarar var ekstra indirimler oluyor...
Yakın zamanda, var olan ''Serbest Muhabbet'' bölümümüzün içeriğinin formatı değişecektir. Bundan dolayı, gruplara özel serbest muhabbet türü ayırım şimdilik maalesef yapılamıyor.
Açılmış olan serbest muhabbet başlığı, şu an yazıştığımız konu ile birleştirilmiştir. Off-road çuların serbest muhabbet köşesi, ayırım gözetmeksizin şimdilik bu bölümdedir.
Selamlar..