Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 685,202

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

forumu yeni açan arkadaşlar için o adını ağzınıza alamadığınız ama ruhsatlarınıza yazan XXXX anlamı

;D;D;D

jeep' Alıntı:
forumu yeni açan arkadaşlar için o adını ağzınıza alamadığınız ama ruhsatlarınıza yazan XXXX anlamı

;D;D;D

Böyle haber vermeden lönk diye konmazki bu, bende alerji olucam şimdi ;D ;D

saklana saklana dolaşıyordu lr ler ama birini kıstırdık dagda ;D resmi var koyarlar gezinin sayfasına..

figo' Alıntı:
Yavuzun sayesinde her tarafimiz LR oldu
Abi kimse kızmasın da kaç defender kaç xxxx e bed.. Ufuk abi.

Bize hizmet eden her araci severim ben .... Heryerde soylerim ...Ne olursa olsun Herkezin kendi arabasi en iyisidir sonucda kendisinindir `Gerisini bosver gerisi muhabbet

ufuk abi selamlar!o kadar yorgunlugun üstüne keşke gece çıkmasaydın diyecegim ama iş güç de bırakılmaz.tanışdıgıma memnun oldum..festival e gelirsin heralde orda görüşmek üzere saygılar..

Jyrays' Alıntı:
malesef daha yeni Konyadan döndüm

bizde mesajı cepten yazdığını düşünmüştük . Çok güzel olduğu söyleniyor ama henüz foto yüklenmedi pek .

ufukozkan' Alıntı:

Bize hizmet eden her araci severim ben .... Heryerde soylerim ...Ne olursa olsun Herkezin kendi arabasi en iyisidir sonucda kendisinindir `Gerisini bosver gerisi muhabbet

bukadar ;D

Tuncay CJ' Alıntı:
ufuk abi selamlar!o kadar yorgunlugun üstüne keşke gece çıkmasaydın diyecegim ama iş güç de bırakılmaz.tanışdıgıma memnun oldum..festival e gelirsin heralde orda görüşmek üzere saygılar..
Selamlar Tuncaycim ...Tanisdigimiza bende cok memnun oldum ... Aynadan muhtesem aracini seyretmek cok zevkliydi Cok guzel makina kazasiz belasiz bin.

Yolculuk cok rahatdi

Anormal bi durum olmazsa duzcede gorusuruz

Saygi benden

göktuğ

xxxx yazmamızın sebebi jeep markasına özel değil, mesela xxxxxa da toyota oluyor, xxxxxi suzuki... alışkanlık

Tuncay CJ' Alıntı:
saklana saklana dolaşıyordu lr ler ama birini kıstırdık dagda ;D resmi var koyarlar gezinin sayfasına..

tuncay o fotolar bende ... ortalığın daha hararetlenmesini bekliyorum , o zaman, bir jeep dostu bir sxxxx'ci olarak nokta atışı yapıcamm

ndoganci' Alıntı:
göktuğ

xxxx yazmamızın sebebi jeep markasına özel değil, mesela xxxxxa da toyota oluyor, xxxxxi suzuki... alışkanlık

Tamam ya ben yalnız xxxx i açıkladım toyotacılar xxxxxa açıklasın. xR cilere slm o zaman ;D ( bak yine bir jeep modeli gibi durdu.)