KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Sanırım trt 5 veya gap nin yerinde çıkıyor.uydu ve kablolu her ikisinde çıkıyor..Hatta'' trtturk.net.tr'' sitesinide vermiş şuan haberler var.Saygıyla..
Yazmayayım şimdi buraya.. Kafana göre satıyon. ;D Fiyat yazarsam şimdi. Ohaaa bize şukadara çakmıştı vayahut yuhhh sana fena kitlemiş derlerse nolcek! :-X Bize bu kadara çaktı derlerse önemli değil. ;D Bana dost iş yapmış derim geçerim. Ama sana fena kitlemiş derlerse işte o zaman çok üzülürüm. :'(
Yazmayayım şimdi buraya.. Kafana göre satıyon. ;D Fiyat yazarsam şimdi. Ohaaa bize şukadara çakmıştı vayahut yuhhh sana fena kitlemiş derlerse nolcek! :-X Bize bu kadara çaktı derlerse önemli değil. ;D Bana dost iş yapmış derim geçerim. Ama sana fena kitlemiş derlerse işte o zaman çok üzülürüm. :'(
festivale kadar benimki bitmiş olacak..acele yok öyle..değişik şeyler düşünüyorum..ayrıca rol barmıdır nedir hani şu basamak gibi olan korumalar varya onlarda görücüye çıkacak...