dino abi.
benim offroad aracım yok,hiçte olmadı.
motosikletim var
50 cc mobilet
ama çok rampa çıkacağız sanırım.bu motor şişermi
şişerse beni çeker misiniz ?
birde ben acemiyim bu konularda.
yanıma ne almam gerekiyor.
aranızda olup şu büyük tekerlekli arabalara bakmak istiyorum
şimdiden teşekkürler....
dino abi.
benim offroad aracım yok,hiçte olmadı.
motosikletim var
50 cc mobilet
ama çok rampa çıkacağız sanırım.bu motor şişermi
şişerse beni çeker misiniz ?
birde ben acemiyim bu konularda.
yanıma ne almam gerekiyor.
aranızda olup şu büyük tekerlekli arabalara bakmak istiyorum
şimdiden teşekkürler....
İster iki teker,ister dört teker,canın hangisiyle gelmek istiyosa,onunla gel ama gel muhakkak,işler çoktu,misafir geldi anlamam,sucukları da kasaptan alıcaz,O.K ?
İster iki teker,ister dört teker,canın hangisiyle gelmek istiyosa,onunla gel ama gel muhakkak,işler çoktu,misafir geldi anlamam,sucukları da kasaptan alıcaz,O.K ?
Temmuz başı olsun derim ben.. Tabi senin çükünü kestircek yeğen meğen yoksa o sıra... ;D
Serkan sende bırak mobileti falan araçlarda yer mi yok? Biri alır seni merkezden...
5 in de cemiyeti var,Cemil kaptan bana her tarih uyar diyor,mudanyalı'nın cemiyeti Alpaslan ile çakışıyor,bu nedenle 1 hafta önce ya da sonra yapabiliriz,siz olmadan artık tadı yok oraların,bu kez kamplı gideceğimiz için "zirve" denemeyi düşünüyorum 8)
5 in de cemiyeti var,Cemil kaptan bana her tarih uyar diyor,mudanyalı'nın cemiyeti Alpaslan ile çakışıyor,bu nedenle 1 hafta önce ya da sonra yapabiliriz,siz olmadan artık tadı yok oraların,bu kez kamplı gideceğimiz için "zirve" denemeyi düşünüyorum 8)
Benle çakışmaz hocam benimki öneriydi. Serbest olduğum zaman değildi yani. Haziran 21 festival var.. Haziranı bir geçelim derim ben okadar. Onun dışında uyarım. Temmuz'da herhangi bir tarih uyar bana..